ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ» ΔΑΜΑΣΙ

 

Κλιμάκιο της «Δράσης Πολιτών», με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Ροντούλη, μετέβη σήμερα το πρωί στο Δαμάσι, για να αποκτήσει επί τόπου εικόνα των καταστροφών που προκλήθηκαν από την καταιγιστική νεροποντή και τη χαλαζόπτωση.
Όπως φαίνεται από το αψευδές φωτογραφικό υλικό, χτυπήθηκαν θερμοκήπια, διάφορες γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, ενώ δεν έμεινε ανέπαφο και το δίκτυο της ΔΕΗ. Επιπροσθέτως, μάλιστα, το γήπεδο έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε λίμνη.

Μετά την επιτόπια έρευνα, ο κ. Ροντούλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η περιοχή του Δαμασίου χτυπιέται για τρίτη φορά φέτος από ακραία καιρικά φαινόμενα (παγετός, χαλάζι, καταιγίδες). Αυτό συνεπάγεται γρήγορες και δίκαιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς που επλήγησαν, διαφορετικά η τοπική κοινωνία θα αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα μια ανυπόφορη οικονομική δυσπραγία.

Αναγκαίες, επίσης, είναι και οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο, έτσι ώστε να αποφεύγονται πλημμυρικά φαινόμενα που προκαλούν προβλήματα στον τοπικό αθλητισμό.

Η «Δράση Πολιτών» θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των «χτυπημένων Δαμασιωτών», αναδεικνύοντας τις αγωνίες και τα δίκαιά τους. Μολονότι, είμαστε πεπεισμένοι ότι η Πολιτεία δεν θα αποστρέψει το βλέμμα της από την τοπική κοινωνία, θα κάνουμε οτιδήποτε το εφικτό, για να διασφαλίσουμε την τελική δικαίωση των αιτημάτων του Δαμασίου. Το Δαμάσι είναι ένα «ζωντανό» χωριό και έτσι πρέπει να παραμείνει, παρ’ όλες τις καιρικές αντιξοότητες που υφίσταται».

ront13ront12 ront11 ront10 ront9 ront4 ront3 ront2 ront8 ront1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ