ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ!

Νέα ανακοίνωση με αιχμές κατά των Monsters του Σ.Φ Αλκαζάρ

Σε νέα ανακοίνωση όπου και εξαπολύει βέλη εναντίον των Monsters με αφορμή την κόντρα με τους διοικούντες και το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια και ενόψει της αυριανής πρεμιέρας της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ηρακλή, προχώρησε σήμερα ο Σ.Φ Αλκαζάρ.

Περιγράφοντας «μια τριπλέτα συνδέσμων που πάνε κόντρα στον Κούγια για λόγους που δεν αφορούν τις ομάδες μας», αλλά και αφήνοντας απίστευτα υπονοούμενα για στηρίξεις Συνδέσμων άλλων πόλεων λόγω… πολιτικών γνωριμιών και κυρίως κάνοντας λόγο «για συμφέροντα και παιδάκια που χαντακώθηκαν με π@στιά» η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Κανένας πρόεδρος, καμία κυβέρνηση, καμία άλλη δύναμη δεν μπορεί να διχάσει τον κόσμο της ΑΕΛ, παρά μόνο εμείς οι ίδιοι. Μια τριπλέτα συνδέσμων που πάνε κόντρα στον κούγια για λόγους που δεν αφορούν τις ομάδες μας. Στήριξη οργανωμένων της πόλης μας στους navajo λόγω γνωριμιών από πολιτικούς χώρους. Λινάτσες παγουράδων που στηρίζουν τους monsters λόγω σπουδών μελών του συνδέσμου στα γιάννενα, ανθρώπου που χάλασε τη σχέση με τους αθηναίους και γενικά των οργανωμένων. Monsters μπροστάρηδες να κάνουν μηνύσεις για ξυλοδαρμούς, οργανωτές, τυμπανιστές και γραμματείς, πιστεύοντας ότι μπορούν να κρατήσουν το όνομα ενός ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ συνδέσμου, μα το μόνο που κάνουν είναι να τον διαλύσουν.  «Κύριοι»  μια αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα με όση τσίπα σας έχει απομείνει. Αφήστε τα ψέματα. Καμία ηγεσία, κανένα πλάνο. Κανένα διχίλιαρο στην τσέπη μας, ούτε καπέλα σε εισιτήρια που έγιναν περιουσίες κάποιων. Μετακόμιση συνδέσμου, μέρος που εξελίχθηκε σε καφετέρια δικού σας. Παιδάκια που χαντακώσατε με την πουστιά σας. ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Κανένας κούγιας δεν σας έκλεισε, μονάχα η αδυναμία σας. Οι διοικήσεις είναι αναλώσιμες, εμείς ΟΧΙ. Ο υγιείς κόσμος της ομάδας θα είναι κοντά της. Όσοι είχαν συμφέροντα, λυπούμαστε αλλά  χάσανε.

Υ.Γ.1 Προσπαθήσατε βάζοντας άλλους μπροστά και τους κάνατε σαν τα μούτρα σας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Υ.Γ.2 Η αστυνομία είναι η λύση για τους ρουφιάνους και τους αδύναμους, διαλέξτε τι είστε.

Υ.Γ.3 Το μπάσκετ και το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν το διοικεί ο κούγιας.”

Αξίζει τέλος να επισημανθεί πως σήμερα αναμενόταν και η συνάντηση του Σ. Φ. Αλκαζάρ με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά από αίτημά τους, για την πραγματοποίηση και το περιεχόμενο της οποίας δεν έγινε κάτι γνωστό, εκτός εάν θεωρηθεί αποτέλεσμά της η παραπάνω ανακοίνωση.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com