ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητές/οί μαθήτριες/ές, Αξιότιμες/οι εκπαιδευτικοί, Γονείς και Κηδεμόνες. Αύριο αρχίζει η νέα σχολική χρονιά . Όλοι οι εμπλεκόμενοι με την εκπαιδευτική διαδικασία ελπίζουμε για το καλύτερο, φιλοδοξούμε για το άριστο, επιθυμούμε το δυνατόν και ευχόμαστε πάντα την ευγενή άμιλλα.

Αποτελεί πεποίθησή μας ότι η Παιδεία συνιστά το θεμέλιο λίθο μιας υγιούς και  δημοκρατικής κοινωνίας των πολιτών, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων με ήθος και αξίες.

Όλοι εμείς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση,  έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να εξασφαλίσουμε  εκείνες τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στα παιδιά μας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και θα υλοποιούν τους στόχους τους ευχάριστα.

Ως «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» προτεραιότητά μας αποτελεί η ελληνική παιδεία και η ισότιμη εκπαίδευση. Δηλώνουμε ότι θα συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας ώστε η νέα σχολική χρονιά να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα για όλη τη σχολική κοινότητα.

Εύχομαι από καρδιάς το σχολικό ταξίδι όλων να γίνει πηγή έμπνευσης, πεδίο δημιουργικής και συστηματικής  απασχόλησης και αφορμή αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης. Η κάθε σχολική μέρα να φέρνει τις μαθήτριες και τους μαθητές ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους τους και στην ολοκλήρωσή τους, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο Αύριο τόσο σε ατομικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ