ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΝΤΕΓΚΡΑ;

Την παροιμιώδη ψυχραιμία του Άγγελου Αναστασιάδη δεν φαίνεται να επέδειξε και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιτέθηκε με άκομψο τρόπο στη φυσούνα στο Ντεγκρά, καταλογίζοντάς του το λάθος που στέρησε τη νίκη από τους «βυσσινί».

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν όχι μόνο για «γαλλικά» αλλά και για χειρονομία, που έγιναν ενώπιον συμπαικτών αλλά και αντιπάλων, με τον Αργεντινό πορτιέρο να φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από την ΑΕΛ!

Η απρόβλεπτη και δυσάρεστη εξέλιξη παραμένει ασχολίαστη και ανεπιβεβαίωτη, ενώ η επέμβαση των ψυχραιμότερων και κυρίως του Αναστασιάδη ενδεχομένως να «σβήσει» τη φωτιά που άναψε με το «καλημέρα» στην ομάδα.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως για το επεισόδιο ενημερώθηκε ήδη και ο μάνατζερ του παίκτη.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος μιλώντας στον sport-fm.gr, αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί, κάνοντας λόγο για ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του παίκτη.

“Το συμβόλαιο του Ματίας Ντεγκρά έχει ήδη λυθεί. Δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας. Αν μπορούσα θα του έλυνα το συμβόλαιο εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια. Ο παίκτης είχε μια ακραία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έκανε κακό στην ομάδα. Έχουμε ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο σύνολο στην ΑΕΛ και ο Ντεγκρά έκανε κακό σε όλο αυτό. Ο κ. Αναστασιάδης επέμενε να αποκτήσουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα, αλλά μετά το σημερινό δεν μπορεί να συνεχίσει”, είπε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ σε ερώτηση για το τι τελικά συνέβη στη φυσούνα, απάντησε: “Δεν συνέβη τίποτα”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ