Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

Σε μια οργισμένη ανακοίνωση προχώρησε αργά χθες βράδυ ο Απόλλωνας Λάρισας μετά τα όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τις αποφάσεις του διαιτητή της συνάντησης με την Πύδνα Κίτρους να καθορίζουν σύμφωνα με τους Απολλωνιστές το αποτέλεσμά του!

Περιγράφοντας «εντεταλμένη υπηρεσία», και «εφεύρεση πέναλτι» ο Απόλλωνας κάνει λόγο για διαιτητική φαρσοκωμωδία, ζητώντας παράλληλα και τη διαγραφή του διαιτητή, ενώ δίνεται στη δημοσιότητα και σχετική φωτογραφία του δεύτερου πέναλτι, όπου εμφανώς υπάρχει μαρκάρισμα εκτός μικρής περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Στο γήπεδο Φιλιππούπολης στην Λάρισα, στην φυσική μας έδρα, γίναμε την Κυριακή (11/09/16) θιασώτες, μιας διαιτητικής φαρσοκωμωδίας, εις βάρος μας, από έναν ανύπαρκτο – διαιτητικά – ρέφερι, τον Μηλιάδη από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, που έχοντας προφανώς εντεταλμένη υπηρεσία, “κατακρεούργησε” την ομάδα μας.

Ο εν λόγω διαιτητής εφηύρε δύο πέναλτι, από το πουθενά, κάνοντας την πλήρη ανατροπή στο σκορ, αφού προηγούμασταν μέχρι εκείνη την στιγμή με 1-0, με ένα πεντακάθαρο τέρμα του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Σαχινίδη.

Κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να κάνει ένα γήπεδο να βράζει και 500 φιλάθλους μας, να είναι έτοιμοι να μπούνε στο γήπεδο και να τον λυντσάρουν. Σαν να μην  έφτανε αυτό, έχοντας “σημαδέψει” από το α’ ημίχρονο παίκτες μας, μας ανάγκασε να τελειώσουμε το παιχνίδι με 9 παίκτες έχοντας δύο (2) κόκκινες κάρτες και επτά κίτρινες.

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έπαιζε 90-10 υπέρ των φιλοξενούμενων και κατά ημών. Η οργή της μεγάλης αδικίας μας, ξεχειλίζει. Γνωρίζαμε τι γίνεται με την ΕΠΣ Πιερίας, ήρθε με τον πλέον προκλητικό τρόπο να μας το αποδείξει και ο εν λόγω διαιτητής (διαιτητή να τον κάνεις…)

Λοιπόν, επειδή κανένας δεν μπορεί να παίζει με την αξιοπρέπεια μας, και την ιστορία του συλλόγου μας, αλλά φυσικά και την επένδυση χρημάτων και ψυχής που καταθέτουμε, ζητάμε άμεσα την διαγραφή του Μηλιάδη από τους πίνακες διαιτητών ποδοσφαίρου Γ’ Εθνικής κατηγορίας, για να μην θρηνήσουμε θύματα, εξαιτίας της ηθελημένης ή μη διαιτητικής του, ανεπάρκειας.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας οφείλει να πράξει τα δέοντα και να μην “κουκουλώσει” την υπόθεση αυτήν, που μας στέρησε το δικαίωμα, στην αυτονόητη επίτευξη της νίκης. Τέτοιοι διαιτητές αλλά και οι …εμπνευστές τους, θα πρέπει πλέον να σταματήσουν να ενεργούν με αυτό τον τρόπο και να μην οδηγούν τον -δικαιολογημένα- αγανακτισμένο φίλαθλο κόσμο στην βία.

Έχουμε στην διάθεση μας, το video του αγώνα που καταδεικνύει του λόγου μας, το αληθές…

Επιφυλλασόμεθα για κάθε νόμιμη ενέργεια μας.

Υ.Γ.: Στην φωτογραφία βλέπετε το δεύτερο (;) πέναλτι που έδωσε ο Μηλιάδης. To ότι ήταν εκτός ..περιοχής (!!!) είναι μάλλον …”ψιλά” γράμματα για τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπό το βάρος της ήττας και του τρόπου που προέκυψε μετά τα σφυρίγματα Μηλιάδη αλλά και τις αντιδράσεις του απέναντι σε παράγοντες και παίκτες του λαρισινού σωματείου υπήρξε σκέψη ακόμη και για μήνυσή του για εξύβριση, με τους διοικούντες να επιλέγουν τελικά αργά το βράδυ το δρόμο της σκληρής ανακοίνωσης ζητώντας τη διαγραφή του από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ