ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΜΟΥΘ ΣΤΟ ΜΥΛΟ

 

Στο πλαίσιο του 3ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών, το ΣΜουΘ καλεί τους νέους, ανερχόμενους καλλιτέχνες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την ομάδα και τη μοναδική μεθοδολογία του ΣΜουΘ, σε ένα εντατικό, διήμερο εργαστήρι Μουσικού Θεάτρου και Σύνθεσης Παραστατικών Τεχνών.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, από 11 π.μ. έως 6 μ.μ. στο δεύτερο όροφο του κεντρικού κτηρίου του Μύλου του Παππά, εκεί όπου φιλοξενούνται τα τελευταία δύο χρόνια τα εργαστήρια του ΣΜουΘ.

Συντονιστές του εργαστηρίου θα είναι οι βασικοί εκπαιδευτές του ΣΜουΘ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6943 956171

Ιστότοπος: www.smouth.com

Μεθοδολογία:

Από το 2001 μέχρι σήμερα το ΣΜουΘ έχει αναπτύξει μια πρωτότυπη και μοναδική μέθοδο καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και δημιουργίας, η οποία αποτελεί πλέον εργαλείο δουλειάς για αρκετές ομάδες και παραγωγές διεθνώς.

Τα εργαστήρια βασίζονται στο δομημένο αυτοσχεδιασμό και την ελεύθερη έκφραση, εμπνέονται από την προσωπικότητα και τη διαφορετικότητα των συμμετεχόντων και συνδυάζουν όλα τα εκφραστικά μέσα της σκηνής δίνοντας βάρος στο ρυθμό, το λόγο και την κίνηση.

Αναπόσπαστο μέρος της μεθοδολογίας του ΣΜουΘ αποτελεί η παρουσίαση της δουλειάς σε μορφή παράστασης.

Για το λόγο αυτό, τα αποτελέσματα του ανοιχτού εργαστηρίου θα παρουσιαστούν σε μια ανοιχτή για το κοινό παράσταση, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., στο πλαίσιο πάντα του 3ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ