ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ Κ20 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΝΤΕΓΚΡΑ

Πήρε φωτιά το «βυσσινί» ραδιόφωνο

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποιεί την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου από τον τερματοφύλακα της Κ20 Κουτογλίδη, μετά το απίστευτο χθεσινό επεισόδιο και τη λύση του συμβολαίου του Ματίας Ντεγκρά.

Εξάλλου κυριολεκτικά «φωτιά» πήρε σήμερα η συχνότητα του «βυσσινί» ραδιοφώνου με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά και την «έκρηξη» του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, ενώ αίσθηση προκάλεσε τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Γ. Καλογιάννη, που ζητώντας από τους ακροατές να δώσουν τέλος στα σχόλια για το πρωτοφανές για τα λαρισινά ποδοσφαιρικά χρονικά επεισόδιο της φυσούνας έσπευσε να σημειώσει με νόημα πως «αν ήταν άλλος στη θέση του Κούγια θα είχε κάνει και χειρότερα»!!

Στο χορό και στο πλευρό του στάθηκαν και ακροατές, με κορυφαίο όλων εκείνον που έσπευσε να συμπληρώσει πως θέλει «αλήτη πρόεδρο και όχι φλώρο»!

Ευτυχώς για την ιστορία και το κύρος της ομάδας δεν έλειψαν και οι φωνές που έκαναν λόγο για «αυτοσυγκράτηση» τονίζοντας πως η στάση της «κεφαλής» μπορεί να νομιμοποιήσει αύριο τη βία από την πλευρά του κάθε ανεγκέφαλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για τα όσα έγιναν χθες θα παραχωρηθεί το απόγευμα (19.00) και συνέντευξη τύπου.

Ειρήνη Παπουτσή

Υ.Γ. Πως τα φέρνει η μοίρα,19 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τραγικό χαμό του σπουδαίου Γιώργου Μητσιμπόνα, μόλις χθες «επέστρεψε» η ΑΕΛ ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της πάλι με τον Ηρακλή, θα’ χει να θυμάται ο Γιώργαρος από ψηλά τις μέρες εκείνες του ’88, την ώρα που η πόλη που λάτρεψε και τον λάτρεψε όσο λίγους μάλλον θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα τα όσα ντροπιαστικά έζησε ώρες πριν, εν έτει 2016!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ