ΑΛ. ΚΟΥΡΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΓΙΑ – ΝΤΕΓΚΡΑ

Αποσβολωμένος κυριολεκτικά στη φυσούνα του ARENA ο αμυντικός του Ηρακλή Αλέξανδρος Κούρος που έζησε στιγμές “απείρου κάλλους” και “αθλητικού πολιτισμού” καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο επεισόδιο, περιγράφει με τη σειρά του τα εξής:

“Από όσο πρόλαβα να δω, είδα μια χειρονομία του κ. Κούγια προς τον Ντεγκρά. Ήταν ένα χαστούκι. Δεν ξέρω αν περίμενε αυτόν ή όλη την ομάδα. Ο Ντεγκρά τον έσπρωξε, έπεσε κάτω ο κ. Κούγιας και μετά μπήκαν άλλοι στη μέση. Ήταν λίγο πρωτοφανές για μένα αυτό, δεν το είχα ξανασυναντήσει. Μακάρι να μην ξαναδώ τέτοιο περιστατικό».

Εξάλλου αναφερόμενος στο λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΛ που ουσιαστικά έφερε την ισοφάριση, ο μπακ του Ηρακλή ήταν κάθετος:

«Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ακόμη και χωρίς το λάθος του Ντεγκρά. Οι δύο ομάδες ήταν αγχωμένες στην πρεμιέρα, ο ένας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του άλλου», δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, δίνοντας έτσι τη δική του απάντηση στα περί «στησίματος» του Ντεγκρά.

Με την ευχή να ΜΗΝ ξεχαστεί το περιστατικό για να μην υπάρξει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ κάτι ανάλογο καλό θα ήταν επίσης να θυμόμαστε πως ξεκίνησε και το πρώτο τέρμα του Αβραάμ, απ’ όπου ήρθε και η «βυσσινί» ισοφάριση…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ