ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας λειτούργησε την περσινή χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο με ικανοποιητική συμμετοχή μαθητών. Ευχαριστεί όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που εμπιστεύθηκαν αυτή την προσπάθεια και δηλώνει για ακόμη μια φορά, ότι και φέτος οι καθηγητές θα είναι στο πλευρό τους.

Κρίνοντας ότι η οικονομική συγκυρία συνεχίζει να είναι δύσκολη για τους μαθητές και τις οικογένειες, στα ελληνικά σχολεία, λόγω της μείωσης των εισοδημάτων, των αυξημένων φόρων, κλπ, το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας θα συνεχίσει και τη φετινή χρονιά αυτή τη σημαντική δράση, τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου – Δικτύου Αλληλεγγύης, με δωρεάν μαθήματα στους μαθητές λυκείων, που έχουν ανάγκη.

Η ύπαρξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της ΕΛΜΕ, είχε και έχει στόχο, τη δωρεάν βοήθεια στους μαθητές, αλλά και την απαίτηση μόνιμης θεσμοθέτησης τέτοιων  υποστηρικτικών δομών, οι οποίες θα πρέπει να λειτουργούν από το οργανωμένο κράτος και την πολιτεία.

Καλεί λοιπόν, όσους μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να δηλώσουν στη διεύθυνση του σχολείου τους ή να στα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. μέχρι  τις 21/9/2016,  το ονοματεπώνυμό τους την τάξη και τα μαθήματα που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν .

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων αφενός  να ενημερώσουν τους μαθητές και αφετέρου  να αποστείλουν τα ονόματα και τις επιλογές των μαθητών στο email elmelar@otenet.gr (μέχρι και την 22/9/2016) ώστε να υπάρξει η σχετική προετοιμασία των τμημάτων για την έναρξη των μαθημάτων.

Τηλέφωνα υπευθύνων.

Παναγιώτου Νίκος : 6037036180,

Μαγαλιού Ερμιόνη : 6972400261,

Γιουρούκης Αργύριος : 6957509469,

Παπαδόπουλος Δημήτριος : 6978997235.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ