ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Με την ΑΕΛ να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στη «Γήπεδο ΑΕ» για τη χρήση του ARENA, κάτι που γνωστοποιήθηκε με σχετικές ανακοινώσεις των δύο πλευρών, αίσθηση αλλά και προβληματισμό προκάλεσε η μάλλον μειωμένη προσέλευση φιλάθλων στο ματς με τον Ηρακλή, αφού τα έσοδα δεν ξεπέρασαν τις 15.000 ευρώ!

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ επισημαίνει:

“Σήμερα, παρά το ότι οι καθαρές εισπράξεις του αγώνα “ΑΕΛ-Ηρακλής” δεν ξεπέρασαν τις 15.000 ευρώ, η ΠΑΕ ΑΕΛ κατέβαλε στη Γήπεδο ΑΕ το ποσό των 50.000 ευρώ που είναι η προκαταβολή για να χρησιμοποιεί η ΑΕΛ το γήπεδο AEL FC ARENA.”

Ανακοίνωση εξέδωσε και η «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ», όπου και αναφέρει:

«Σήμερα καταβλήθηκε  η προκαταβολή που αφορά τις περσινές οφειλές των 176.000 και πλέον χιλιάδων ευρώ. Η εξόφληση των περσινών οφειλών έπρεπε να γίνει έως 15/6/2016 -δηλαδή με την λήξη της περσινής σύμβασης – αλλά με πρωτοβουλία του κ. Πηλαδάκη έγινε ρύθμιση  με τρόπο που διευκολύνεται η ομάδα . Το 90% των χρημάτων της προκαταβολής θα καταβληθεί σε τραπεζικές υποχρεώσεις και το υπόλοιπο για πληρωμή μέρους της κατανάλωσης ρεύματος που προήλθε  από χρήση της ομάδας.»

nabaroΕΚΤΟΣ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ Ο ΝΑΒΑΡΟ!

Στα καθαρά αγωνιστικά και με την ΑΕΛ να μπαίνει πλέον σε ρυθμούς Κέρκυρας, πρόβλημα τραυματισμού παρουσιάστηκε στους «βυσσινί» καθώς ο Ναβάρο, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες, διαγνώστηκε με θλάση.

Ο ποδοσφαιριστής, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με το Γηραιό, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1 μήνα.

ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ

Τέλος, για απάντηση που θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες κάνει λόγο με σημερινή του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας, με αφορμή δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας που αφορούσε στο επεισόδιο με το Ντεγκρά.

Υπογραμμίζοντας πως «είμαι πολύ δυνατός για να ασχοληθώ με σκουπίδια» ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει τα εξής:

“Πληροφορήθηκα από συνεργάτες μου, γιατί βρίσκομαι εκτός Ελλάδας, το ρυπαρογράφημα και την προσωπική επίθεση των υπευθύνων της εφημερίδας “Goal” με όσα ανέφεραν τόσο στην πρώτη σελίδα όσο και σε εσωτερικά ρεπορτάζ.
Έχω πληροφορηθεί ποιοι από τη Λάρισα συνεργάζονται με αυτούς τους ρυπαρογράφους. Άλλωστε τους γνωρίζουν όλοι οι αγνοί οπαδοί της ΑΕΛ. Τους γνωρίζουν όλοι όσοι πληρώνουν εισιτήριο στο γήπεδο και στηρίζουν την ΑΕΛ. Γνωρίζουν ότι είναι όλοι αυτοί που όταν δεν κερδίζουν χρήματα από την ΑΕΛ, ή βρίσκονται εκτός διοίκησης, προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον οποιοδήποτε ιδιοκτήτη. Αυτοί είναι οι ίδιοι που έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε ιδιοκτήτη. Αρκεί να διαβάσει κάποιος τις καθημερινές αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, ανάλογα με το αν κερδίζουν χρήματα από την ΑΕΛ ή όχι, για να γίνει αντιληπτό ποιοι είναι και τι κάνουν.

Οι υπεύθυνοι της εφημερίδας “Goal” θα πάρουν την απάντησή τους μέσα στις δικαστικές αίθουσες και συγγνώμη δεν υπάρχει.

Θα αναφέρω μόνο τα εξής:
1. Πού ήταν ο ΠΑΣ Γιάννενα το 2004 όταν τον ανέλαβα; Πόσα εκατομμύρια ευρώ είχε χρέη και σε ποια κατηγορία έπαιζε;
2. Πού ήταν η Παναχαϊκή το 2008 όταν την ανέλαβα; Πόσα εκατομμύρια ευρώ είχε χρέη και σε ποια κατηγορία έπαιζε;
3. Πού βρέθηκε η Παναχαϊκή μόλις έναν χρόνο από τη στιγμή που έφυγα;
4. Πού ήταν η ΑΕΛ όταν την ανέλαβα, πόσους ποδοσφαιριστές είχε, είχε αδειοδότηση (;), σε ποιό γήπεδο έπαιζε και πού βρίσκεται σήμερα;

Ότι και να γράψουν ότι και να πουν εμένα δεν με πτοεί, είμαι πολύ δυνατός για να ασχοληθώ με σκουπίδια και μέσα σε ένα χρόνο στη Λάρισα γνωρίζω τους πάντες και τα πάντα.

Η ΑΕΛ θα φτάσει εκεί που προστάζει η ιστορία της και δεν θα ξαναφτάσει ποτέ τόσο χαμηλά ώστε να εξαρτάται η τύχη της από αυτούς που έκαναν πλειστηριασμούς για το ποιος θα πληρώσει περισσότερα κι εκπτώσεις όταν Δημοτική και Δημόσια γη γινόταν περιουσία άλλου.

Όλα αυτά που κάνουν αυτοί, οι οποίοι δεν ξεπερνούν τους δέκα στη Λάρισα, μαζί με αυτούς που ήθελαν να γίνουν υπεύθυνοι τύπου, μας έχουν κάνει μια γροθιά και όσο για τους υπευθύνους της “Goal” έχω να τους πω ότι ευτυχώς έρχονται πολύ γρήγορα τα παιχνίδια των ομάδων που υποστηρίζουν με την ΑΕΛ στη Λάρισα κι εκεί θα πάρουν την απάντησή τους. Ήδη την έδωσε η κερκίδα των οργανωμένων μας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που ήταν γεμάτη.”

Ε.Π.

ΦΩΤΟ ΕΞΕΔΡΑΣ: aelole

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ