2 ΧΡΥΣΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΣΤΟ ΡΙΟ!

Τα κέρδισαν οι Π. Μάμαλος και Σε Τζο Φερνάντες

Η χώρα μας κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στους Παραολυπιακούς Αγώνες μέσα σε λίγες ώρες αφού μετά τον Παύλο Μάμαλο, χρυσός Παραολυμπιονίκης στη σφαίρα στην κατηγορία F53 αναδείχθηκε και o Σε Τζον Φερνάντες. Ο Έλληνας αθλητής με βολή στα 8.44 μέτρα, πήρε την πρώτη θέση δίνοντας στην χώρα μας το 11ο μετάλλιο και 4ο χρυσό

στη διοργάνωση των Παραολυμπιακών αγώνων του Ρίο. Στη δεύτερη ο Σκοτ Σέβερν από τις ΗΠΑ με βολή στα 8.37 μέτρα και στην τρίτη ο Ασαντολάχ Αζίμι από το Ιράν με βολή στα 8.14  μέτρα.

Το χρυσό μετάλλιο του Μάμαλου

Το τρίτο χρυσό και συνολικά 10ο μετάλλιο της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ήρθε από τον Παύλο Μάμαλο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με 238 κιλά και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των -107 κιλών. Ο Μάμαλος είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες στα 233, 234 και 238 κιλά, ενώ προσπάθησε για νέο ρεκόρ στα 243.5 κιλά χωρίς επιτυχία.Ο Μάμαλος έφερε το 3ο χρυσό στην Ελλάδα μετά από αυτά των Μανώλη Στεφανουδάκη στο ακόντιο (F53/54) και Θανάση Κωνσταντινίδη στη σφαίρα (F32)

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ