ΑΝΟΙΞΕ… «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ» Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ

Με τη 2η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, με τον Αμπελωνιακό να ανοίγει… λογαριασμό πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στο δυνατό Κίσσαβο Συκουρίου με 1-0, ενώ τους βαθμούς χωρίς να ιδρώσει πήρε και ο Δαμασιακός αφού ο Ηρακλής Χάλκης έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι της αγωνιστικής και σε ένα ανοιχτό ματς με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες Τσετιροκλής, Φάκας και Δίχρης παραλίγο να αποδειχθούν μοιραίοι για τους γηπεδούχους χάνοντας ευκαιρίες για  να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο Χατζούλης «έλυσε» τελικά το γρίφο όταν με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση!

Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι «γκρινιάζουν» για φάση του πρώτου ημιχρόνου όπου και ζήτησαν πέναλτι, με το διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει συνέχιση του αγώνα.

Αμπελωνιακός (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βραζιτίκος, Λιάκος (84′ Καρυπίδης), Φετάου, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Φάκας, Δίχρης, Χατζούλης, Κοκόμπελης (80′ Νταφούλης), Τσετιροκλής, Αποστόλου (70′ Πούλιος).

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΛ:

Νεάπολη Λάρισας – Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)

Ηρακλής Χάλκης – Δαμασιακός 0-3 (α.α.)

Όλυμπος Γόννων – Α Ε Κιλελέρ 2-1

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – Ολυμπιακός Αμπελιάς 0-0

Δόξα Ραχούλας – Ηρακλής Λάρισας 0-5

Νέες Καρυές 2012 – Φιλοκτήτης Μελιβοίας 1-2

Αμπελωνιακός – Κίσσαβος Συκουρίου 1-0

Ελευθεραί – Αβέρωφ Λάρισας 2-0

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

17:00 (Πουρναρίου) Αναγέννηση Πουρναρίου – Βούναινα

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ