ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΛ;

Νέα αναταραχή στους κόλπους της ΑΕΛ προκαλεί η είδηση που διέρρευσε τις τελευταίες ώρες στη Λάρισα και σύμφωνα με την οποία παραιτήθηκε ο υπεύθυνος της ομάδας Νέων των «βυσσινί» Αποστόλης Λιβανός.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η απόφασή του ανακοινώθηκε ήδη από τον ίδιο στους ποδοσφαιριστές της Κ20, με τους ίδιους κύκλους να κάνουν λόγο για δήλωση Λιβανού που «ανέβηκε» σε σελίδα η οποία αφορά στα τμήματα υποδομής για να διαρρεύσει στη συνέχεια, όπου και αναφέρονται τα εξής:

«Τρεις μήνες προσπάθησα και έκανα τα πάντα για να βρίσκεστε στην ομάδα. Ο καθένας από εσάς έχει δυνατότητες να φτάσει σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες που διαθέτει η χώρα μας, που λέγεται ΑΕΛ. Κατά την ταπεινή μου άποψη κάποιοι είστε καλύτεροι από τους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδος. Συνεχίστε την προσπάθειά σας και θα δικαιωθείτε. Διαθέτετε τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει επίσημη επαλήθευση ή διάψευση της είδησης, τόσο από την πλευρά των διοικούντων όσο και από την πλευρά του κ. Λιβανού, όπως άγνωστα παραμένουν και τα αίτια της παραίτησης, εάν φυσικά ισχύει.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Λιβανός ανέλαβε τον ευαίσθητο ρόλο του βοηθού τεχνικού διευθυντή, στο πλευρό του Θωμά Κυπαρίσση, αλλά κυρίως του έμμισθου διοικητικού υπευθύνου στις ομάδες Κ20, Κ17 και στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ