ΣΕ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με κεντρικό εισηγητή το διευθυντή της Κ.Ο και μέλος της Κ.Ε του κόμματος Κώστα Ζαχαριάδη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο «Χατζηγιάννειο» η προσυνεδριακή εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του 2ου Συνεδρίου που ορίστηκε για το διάστημα 13-16 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Στρέφοντας τα πυρά του εναντίον της αντιπολίτευσης ο κ. Ζαχαριάδης υπεραμύνθηκε των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης, τονίζοντας πως παρά τα όποια λάθη και παραλείψεις «κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση», ενώ στο στόχαστρο μπήκε για μια ακόμη φορά και το «μιντιακό κατεστημένο».

«Αυτοί είναι τελικά που κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του, ενώ αναφερόμενος στις γενικευμένες πολιτικές λιτότητας που ακολουθούνται στην Ε.Ε, αλλά και στο τεράστιο ζήτημα του προσφυγικού ο κ. Ζαχαριάδης επανέλαβε πως «η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να αλλάξει ρότα».

Τέλος αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση αναφορικά με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, με τον κ. Ζαχαριάδη να εκτιμά πως ένα σημαντικό κομμάτι που «κρατά αποστάσεις» από το ΣΥΡΙΖΑ επουδενί δεν θα καταλήξει στη ΝΔ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ