ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ Ο Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος  παρευρέθηκε στα Φάρσαλα όπου παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του 2ου συνεδρίου του, παρουσία του συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Πέτρου Παπαγεωργίου και του γραμματέα της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ στα Φάρσαλα Γιώργου Βαϊτσόπουλου. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε μία σύντομη αναδρομή  στην νικηφόρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα την πρώτη εκλογική νίκη του Ιανουαρίου του 2015 αλλά και την δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2015, στην διαπραγμάτευση και μίλησε για επιτυχίες του κυβερνητικού έργου τόσο στην εξωτερική πολιτική όσο και στο εσωτερικό της χώρας, παρά τα επιμέρους λάθη, αποτιμώντας θετικά σημαντικές τομές όπως το βιώσιμο ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό, τις τηλεοπτικές άδειες, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την ελληνική ιθαγένεια κ.ά.

Στην συνέχεια, ο βουλευτής επισήμανε τα καίρια σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία προτείνει και διεκδικεί σαν κόμμα έχοντας πάντα στο προσκήνιο το Αριστερό πρόγραμμα, την αλλαγή του κοινωνικού συσχετισμού αλλά και την ανάγκη εσωτερικής αναδιοργάνωσης του κόμματος.

Επιπλέον, τόνισε την αναγκαία αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας με συνεργασίες σε όλους τους τομείς. Τέλος χαρακτήρισε εποικοδομητική την συμμετοχή των μελών και των φίλων του κόμματος στις διαδικασίες και στην χάραξη πολιτικής προκειμένου το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να έχει κοινωνικό αντίκτυπο και θετικό κοινωνικό πρόσημο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ