ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (16/9) ο ετήσιος χορός της Αναγέννησης Πουρναρίου όπου φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας ήταν εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης.

purn2Παρών στην εκδήλωση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης. Ευχήθηκε τον Πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κάθε επιτυχία στην ομάδα, προπονητής και ποδοσφαιριστές να είναι γεροί, να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην Α1 ΕΠΣΛ, κατηγορία στην οποία ανέβηκαν φέτος κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ και να επιτύχουν όλοι μαζί τους στόχους που έχουν θέσει. Θέτοντας τον εαυτό του αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης στη διάθεσή τους σε οτιδήποτε χρειαστούν. 

purn3Τον κ. Μανώλη συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ .κ. Ιωάννης Βλάγκας, Γιώργος Ντόντος , οι υποψήφιοι Αικατερίνη Γκαναβούρα, Αποστόλου Κώστας (Τζόλας), Ηρακλής Γεροκώστας και φίλοι.

Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν με κέφι μέχρι το πρωί. Περιχαρής ο πρόεδρος της Αναγέννησης Πουρναρίου κ. Βασίλης Κρητικός  ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και υποσχέθηκε το καλύτερο δυνατό για την φετινή πορεία της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ