Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ: ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ

Εκνευρισμός αλλά και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Συνδέσμου Φιλάθλων Αλκαζάρ μετά την απόφαση για την εκ νέου αναβολή της συνάντησης ΠΑΕ ΑΕΛ και Ερασιτεχνικής, που είχε αρχικά οριστεί για τη Δευτέρα μετά από σχετική πρωτοβουλία του Συνδέσμου, για να μετατεθεί τελικά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.

«Πρώτη και τελευταία φορά θα γίνουμε “μπαλάκι” για το καλό της ομάδας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, η οποία μάλιστα καταλήγει και σε ένα γεμάτο υπονοούμενα υστερόγραφο που δημιουργεί πολλές απορίες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Μετά από ξεχωριστές συναντήσεις με παε και ερασιτεχνική ζητήσαμε μια κοινή συνάντηση για να λυθούν όλα τα προβλήματα. Ορίσαμε ως μέρα τη Δευτέρα, αφήνοντας στην κρίση σας τόπο και ώρα. Δυστυχώς μας ακυρώσατε. Ο σύνδεσμος, αν χρειαστεί να γίνει το «μπαλάκι» σας για το καλό αυτής της ομάδας, θα γίνει. ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. Η χρονιά μόλις ξεκίνησε. Καμία αναταραχή ούτε διαμάχες χωράνε στη ιδέα μας. Γι’ αυτό και μείς αποδεχόμαστε την αλλαγή μέρας, ίσως για συμφέροντα κάποιων, και θα είμαστε εκεί να τα ξεκαθαρίσουμε όλα. Από τον ντεγκρά ως τον πηλαδάκη.

Υ.Γ. Θα φεύγετε μέρα γιατί τη νύχτα βγαίνουμε.”

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com