ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΕ ΑΕΛ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Σε νέα αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για χθες συνάντηση μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ και Ερασιτεχνικής, που ορίστηκε κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Φιλάθλων Αλκαζάρ, σε μια απόπειρα προσέγγισης των δύο πλευρών.

Η συνάντηση μετά από αίτημα της Ερασιτεχνικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/9/2016 στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ.

Σημειώνεται πως όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο της Ερασιτεχνικής, που έδωσε στη δημοσιότητα με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνοντας παράλληλα γνωστό πως κάνει αποδεκτή την πρόταση, η αναβολή κρίνεται επιβεβλημένη «λαμβάνοντας υπόψη την κρίσιμη συγκυρία αγωνιστικά για την ομάδα και πάντα με γνώμονα την ηρεμία αυτής ώστε να επιτύχει τους στόχους της».

«Θεωρούμε συνετό να πραγματοποιήσουμε τη συνάντηση σε θεσμικό πλαίσιο και κατάλληλο χρόνο», συνεχίζει η Ερασιτεχνική, ενώ όπως όλα δείχνουν η  πολυαναμενόμενη συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη συνέλευση των μετόχων, που ορίστηκε όπως αναφέραμε για τις 24/9, στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ