ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ

Η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε τα χαρτιά για διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της.

Η νομική της ομάδα περιορίστηκε στο ότι η απόφαση ελήφθη για «την προστασία της υγείας της οικογένειας», και ανέφερε πως η σύζυγος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια, ζητώντας σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.

Η επίσημη ανακοίνωση του δικηγόρου της Τζολί, του Ρόμπερτ Όφερ, δεν έδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια.

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές σε αμερικανικά ΜΜΕ που επικεντρώνονται στη σόουμπιζ υποστηρίζουν πως η Τζολί ζητά την επιμέλεια και των έξι παιδιών του ζευγαριού και υποστηρίζουν πως η μητέρα είναι «εξαιρετικά ενοχλημένη» από τις μεθόδους ανατροφής του Πιτ.

Oι Τζολί και Πιτ είχαν γνωριστεί το 2003, όταν ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, και στη συνέχεια σχημάτισαν ένα από τα λαμπρότερα ζευγάρια του σημερινού Χόλιγουντ (με το… δίδυμο να έχει το παρατσούκλι «Μπραντζελίνα»).

Η Τζολί είχε αρχικά την εικόνα «άτακτου κοριτσιού» στο Χόλιγουντ, όμως ενδιάμεσα άλλαξε το προφίλ της και επικεντρώθηκε σε κινήσεις ευαισθητοποίησης για κοινωνικά ζητήματα -έγινε, μεταξύ άλλων, πρέσβειρα καλής θέλήσεως του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Μία από τις σημαντικότερες ενέργειές της ωστόσο στη χρήση της επικοινωνιακής της δύναμης ήταν η θαρραλέα της απόφαση, με την πλήρη υποστήριξη του Μπραντ Πιτ, να σπάσει ανοικτά το ταμπού της μαστεκτομής.

news.in.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ