Η… ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΥΡΕΤΑ

Σε μια μάλλον πρωτότυπη όσο και… ανατριχιαστική ανακοίνωση προχώρησε την Τετάρτη στο πλαίσιο παρουσίασης των εκδηλώσεων της «Βραδιάς του Ερευνητή» ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Κουρέτας αποκάλυψε πως το πρωί της 30ης Σεπτεμβρίου οι μαθητές των σχολείων που θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές εκδρομές γνωρίζοντας από κοντά τον κόσμο της έρευνας θα έχουν τη δυνατότητα όχι απλά να επεξεργασθούν αλλά να πιάσουν στα χέρια τους έναν ανθρώπινο εγκέφαλο!!

Ειδική άδεια μαθαίνουμε πως εξασφάλισε ο καθηγητής για το απίστευτο εγχείρημα, ενώ εξίσου απίστευτη ήταν και η αντίδραση του αντιδημάρχου Π. Σάπκα που τόλμησε την ερώτηση, «έλα, υπάρχει τέτοιο πράγμα στον άνθρωπο;», αναρωτήθηκε μεγαλοφώνως με τα γέλια να δίνουν τη θέση τους στο αρχικό ξάφνιασμα.

Γάντια λοιπόν και αρκετή ψυχραιμία για τους όποιους… τολμηρούς το επιχειρήσουν, αφού όπως διαπιστώθηκε τα… ρίγη που καταγράφηκαν στην αίθουσα δεν περιορίστηκαν μόνο ανάμεσα στους συναδέλφους αλλά και στο πάνελ που πλαισίωνε το διακεκριμένο καθηγητή!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ