ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Για τις 8 Ιανουαρίου του 2017 αναβλήθηκε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε σε επεισόδιο που σημειώθηκε στις αρχές του Σεπτεμβρίου μεταξύ πολιτών και μελών της Χ.Α, σε μεζεδοπωλείο στο λόφο του Φρουρίου της Λάρισας.

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης για το φόβο τυχόν επεισοδίων και χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό, η έδρα προχώρησε σε αναβολή της εκδίκασης προκειμένου να διερευνηθεί εάν το προσκομισθέν οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος είναι σύμφωνο με τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων, αλλά και λόγω της απουσίας ενός εκ των κατηγορουμένων που ως εκπαιδευτικός έπρεπε να παρουσιασθεί στη θέση του σε σχολείο της Κρήτης.

Θυμίζουμε πως οι 4 συνολικά κατηγορούμενοι εμπλέκονται σύμφωνα με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε συμπλοκή με διερχόμενα από τη Λάρισα μέλη της Χ.Α, με αποτέλεσμα και τον τραυματισμό του ενός.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία των επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συρροή από κοινού, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό τους αλληλέγγυοι αλλά και απλοί Λαρισαίοι πολίτες.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ