ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ- ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με θύμα την 8χρονη Αντωνία Α. από το Ρέθυμνο! Συμφωνα με νεότερες πληροφορίες που ανατρέπουν τα δεδομένα, η μικρούλα δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά έχει πέσει θύμα αρπαγής από την μητέρας της!

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες η 8χρονη έμενε με τον πατέρα της, μετά από σχετική δικαστική απόφαση. Μια απόφαση που οδήγησε τη μητέρα της στην…απαγωγή της κόρης της.

Ηδη οι αστυνομικές Αρχές εχουνε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του κοριτσιού, της μητέρας της και συνολικά της διελεύκανσης της υπόθεσης.

Η Αντωνία Α. έχει ύψος 1,05 μ., ζυγίζει 35 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια.

Μαλιστα εχει ξεκινήσει και διαδικτυακά ένας αγώνας για την ενημερωση των πολιτών σχετικά με την υπόθεση, προκειμένου να γίνει γνωστό πως δεν πρόκειται για εξαφάνιση, αλλά για αρπαγή του ανηλικου την ώρα που ενα μήνυμα το οποίο φαίνεται πως ανήκει στην γιαγιά της Αντωνίας Α. δίνει μια άλλη διάσταση στα όσα γεγονότα εχουν καταγραφεί ως σήμερα.

Συμφωνα με το εν λόγω κείμενο η γιαγιά της αποφάσισε να μην παραδώσει την εγγονή της, για συγκεκριμένους λόγους που σχετίζονται με το περιβάλλον στο οποίο βρέθηκε η μικρούλα, μετά από τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια της.

creteplus.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ