ΤΕΛΟΣ Η ΒΑΓΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

Αναταραχές προκάλεσε μαθαίνουμε στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ (με τις ανάλογες φυσικά προεκτάσεις και σε τοπικό επίπεδο), το ξέσπασμα την Λαρισαίας βουλευτίνας Άννας Βαγενά κατά την πρόσφατη σύσκεψη στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου για τις αποζημιώσεις αγροτών του Τυρνάβου.

Στα… απόνερα των όσων προηγήθηκαν εντός αιθούσης με τους οργισμένους αγρότες να καταγγέλλουν τη στάση και την ίδια να προχωρά αργότερα σε σχετική δήλωση, για την οποία σας ενημέρωσε η σελίδα, η βουλευτής Λάρισας μάλλον δείχνει αποφασισμένη να τραβήξει το σχοινί!

Οι λαλίστατες γλώσσες εξ Αθηνών μάλιστα διαρρέουν πως σύμφωνα με δήλωσή της σε παριστάμενους βουλευτές αλλά και εκπροσώπους φορέων δεν πρόκειται να ξαναασχοληθεί με την πολιτική ως υποψήφια του κόμματος, με την ίδια σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες να κατακεραυνώνει συναδέλφους που δεν στήριξαν την επιλογή της να δίνει μέρος του μισθού της σε συνταξιούχους με «ψαλιδισμένο» το ΕΚΑΣ, πράττοντας αναλόγως!

Με τη Λαρισαία βουλευτή πάντως να μην έχει αντιδράσει επίσημα στις σχετικές… διαρροές, πολλοί είναι μαθαίνουμε εκείνοι που περιμένουν με αγωνία και στον τόπο καταγωγής της…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ