ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σταθμός στην ιστορία του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου και ταυτόχρονα επιβράβευση της ποιοτικής του παρουσίας όλα αυτά τα χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας και όχι μόνο, αποτελεί η συμμετοχή του στο διεθνές φολκλορικό φεστιβάλ “International Folk Dance Festival,Bali Indonesia” που θα γίνει στο Μπαλί της Ινδονησίας από  τις 2 έως τις 18 Οκτωβρίου 2016.


Μετά από μία τετράμηνη προετοιμασία ο Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου θα συμμετέχει στο φεστιβάλ με τραγούδια και χορούς από τις περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας , της Θράκης καθώς και με λαϊκό πρόγραμμα πάντα με τις αντίστοιχες παραδοσιακές φορεσιές. Το φεστιβάλ είναι διαγωνιστικού χαρακτήρα,  τελεί υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ και του αντίστοιχου Υπουργείου Πολιτισμού της Ινδονησίας, με τη συμμετοχή 20 χωρών σε παγκόσμιο επίπεδο  και με μοναδική εκπροσώπηση της Ελλάδας από το Μορφωτικό Σύλλογο Τυρνάβου.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου κ. Αναστάσιο Γεωργούλα και τους χορευτές για το χρόνο που αφιέρωσαν στην εξαιρετικά επίπονη προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστεί θερμά το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την κ. Άννα Χατζησοφιά καθώς επίσης και την NUTRIMEDICA Θεόδωρος Δρακόπουλος για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν στο σύλλογο για την πραγμάτωση της συμμετοχής του, σε αυτό το παγκόσμιο φεστιβάλ χορού.

Εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ