ΤΑ “ΒΡΗΚΑΝ” ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Επιτέλους δείχνουν να τα βρίσκουν ΠΑΕ ΑΕΛ και Ερασιτεχνική, με την… πολύπαθη συνάντηση να πραγματοποιείται τελικά το μεσημέρι και στο πλαίσιο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.

Μετά και τη σχετική πρωτοβουλία του Σ. Φ Αλκαζάρ, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να δείχνουν έτοιμοι να βάλουν τέλος στις κόντρες με στόχο την ενότητα της ομάδας, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η προσωπική δήλωση Κούγια που ακολούθησε, με το μεγαλομέτοχο να κάνει έκκληση στους οργανωμένους για επιστροφή στο γήπεδο, δηλώνοντας μάλιστα έτοιμος να αποκαταστήσει με δημόσια δήλωση «όποιον εθίγη από προσωπικές του δηλώσεις».

Σε μακροσκελή ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται ότι:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της στη Λάρισα επί της οδού Κύπρου 72.

Προτού συζητηθούν τα θέματα ημερησίας διάταξης έγινε ενημέρωση των μετόχων και των παρευρισκομένων για τις τρέχουσες εξελίξεις από την ιδιοκτησία.

Κατόπιν συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπου:

Α) Εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και έγιναν γνωστές οι προϋποθέσεις για τους μετόχους

Β) Εξελέγη το νέο Δ.Σ. και απονεμήθηκαν τα παρακάτω αξιώματα:

Πρόεδρος – Λιόντος Ανδρέας

Αντιπρόεδρος Α΄ – Παλαιοχωρλίδης Ηλίας

Αντιπρόεδρος Β’ – Ντελόπουλος Ζήσης

Αντιπρόεδρος Γ’ – Σόφης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος Δ’ και Διευθύνων Σύμβουλος – Μάρκου Σωτήριος

Μέλος – Τάκας Γεώργιος

Γ) Στα διάφορα θέματα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έγινε εκτενής και πολύωρη συζήτηση για τις διαφορές που δημιουργήθηκαν τόσο σε θεσμικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο προσώπων μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ και Σωματείου ΑΕΛ, και οι οποίες διαφορές είχαν οδηγήσει στη διάρρηξη των σχέσεων μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ και Σωματείου ΑΕΛ.

Η συζήτηση υπήρξε απόλυτα ειλικρινής από όλες τις πλευρές και κατέληξε στην εξής απόφαση: Τις αμέσως επόμενες ημέρες τόσο η ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και το Σωματείο να εργαστούν από κοινού, ώστε να αποκατασταθεί κάθε δημόσια έκθεσις, τόσο των φυσικών προσώπων που εθίγησαν, όσο και των θεσμικών διαφορών γιατί μόνο με ομόνοια η μια και ενωμένη ΑΕΛ μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους της.

Κατόπιν αυτής της κοινής αποφάσεως εκπληρώθηκε πλήρως και το αίτημα του Σ.Φ. Αλκαζάρ να υπάρξει συζήτηση για την επίλυση των διαφορών”.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ

Εξάλλου με αφορμή τη θετική έκβαση της συνάντησης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλ. Κούγιας προχώρησε στην εξής προσωπική δήλωση:

«Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, κάνω έκκληση σε όλους τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ να γυρίσουν στη φυσική τους θέση στο γήπεδο και όσον αφορά εμένα είμαι έτοιμος με δημόσια τοποθέτησή μου να αποκαταστήσω οποιονδήποτε εθίγη από προσωπικές μου δηλώσεις, αφού το συμφέρον της ΑΕΛ είναι πάνω από πρόσωπα.»

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com