Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ… ΓΚΡΙΝΙΕΣ

Όταν το αυτονόητο γίνεται είδηση θα ήταν άδικο, έστω και έτσι, να μην επισημαίνεται και γιατί όχι να αναδεικνύεται μέσα από το ρεπορτάζ και τη δημοσιογραφική γραφίδα.

Συνεπής αν μη τι άλλο στις προεκλογικές της δεσμεύσεις η δημοτική αρχή έκανε πέρσι την αρχή με ό,τι προλάβαινε για να κάνει φέτος τη διαφορά.

Ο λόγος φυσικά για το ιστορικό παζάρι της Λάρισας, που ανοίγει επίσημα τις πύλες του σήμερα, με τους Λαρισαίους να δίνουν χθες βράδυ δυναμικό παρών στη Σκεπαστή στηρίζοντας ένα ιστορικό και συνάμα αγαπημένο θεσμό.

Χιλιάδες αναμένονται και φέτος οι επισκέπτες του, άξια αναφοράς η τάξη που εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς στο χώρο όπου στεγάζεται και πλήθος οι παράλληλες εκδηλώσεις που υποστηρίζουν τη διοργάνωση, με μέρος των εσόδων του όπως ήδη ανακοινώθηκε να στηρίζει και τη δημιουργία σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου στη Νεάπολη, με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία.

Θα ήταν παράλειψη από την άλλη να μην σταθούμε και στις «γκρίνιες» καθώς και φέτος Εμπορικός Σύλλογος και Επιμελητήριο έχουν τις ενστάσεις τους, εκφρασμένες μαθαίνουμε και με σχετική επιστολή προς το δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων, όπου και ζητείται να ληφθεί σχετική μέριμνα για τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης.

Ποιος ξεχνάει άλλωστε τα περσινά και την εικόνα που δημιουργήθηκε στη Σκεπαστή αλλά και αργότερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για κάποιες ώρες παραπάνω λειτουργίας.

Αν και μεταξύ μας, με το πάρτι-βινυλίου και το Γιάννη Πετρίδη επίτιμο καλεσμένο ως επιλογή για «κλείσιμο», όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη δημοτική πισίνα, οπότε θα’ χουν την άνεση να «τα μαζέψουν» εντός ορίων και οι μικροπωλητές!

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ