ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!!

Διαμετρικά αντίθετα είναι τα ευρήματα δύο νέων δημοσκοπήσεων. Από τη μία έχουμε τη δημοσκόπηση του Bridging Europe που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Το Χωνί» και δίνει σαφές προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη τη δημοσκόπηση της Opinion Poll, για τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», που δείχνει μεγάλη νίκη της ΝΔ.

Στη δημοσκόπηση της εταιρίας Βridging Europe η οποία είχε προβλέψει ακριβώς το αποτέλεσμα των εκλογών του 2015 στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,4% ενώ η Νέα Δημοκρατία είναι δεύτερη με 18,2%.

Τρίτο κόμμα το ΚΚΕ με 7,4%, εντός βουλής Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,1%, 4,9% και 3,2% αντίστοιχα.

Αντίθετα, ποσοστά κάτω από το 3%, καταγράφουν Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, Πλεύση Ελευθερίας και Λαϊκή Ενότητα

Με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll η ψαλίδα ανοίγει στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταγράφει διπλάσια ποσοστά από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικότερα η πρόθεση ψήφου:

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 31% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 18,5%.

Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,5% και το ΚΚΕ με 5,5%.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγκεντρώνει 5%, ενώ στη Βουλή φαίνεται να μπαίνει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 3%.

Οι ΑΝ.ΕΛ. με 2% μπορεί να εξασφαλίσουν την είσοδο και πάλι στη Βουλή, όπως και η Ενωση Κεντρώων συγκεντρώνει επίσης 2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,5%.

Τα συμπεράσματα όλα δικά σας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ