ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ

Έξι άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση στην Tremont Street, στην Theater District της Βοστώνης νωρίς την Κυριακή. Ένα από τα θύματα έχει τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με την Boston Globe.

Δύο είναι οι ύποπτοι σύμφωνα με την κοινοποίηση που στάλθηκε στους φοιτητές του Emerson College. Οι φοιτητές κλήθηκαν να αναφέρουν οποιαδήποτε «ύποπτη δραστηριότητα».

Η αστυνομία, ωστόσο, ανέφερε στα ΜΜΕ οτι ένα ύποπτος –που βρισκόταν ανάμεσα στους τραυματίες- είναι υπό κράτηση.” Αλλά εξακολουθούν να ψάχνουν τον άλλο.

Η επίθεση έλαβε χώρα στις 2 περίπου τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ η αστυνομία έφτασε στη σκηνή 15 λεπτά αργότερα. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά μπαρ και κλαμπ που κλείνουν στις δύο.

Η αστυνομία αναφέρει οτι μερικά από τα θύματα τραυματίστηκαν με μαχαίρι, ενώ άλλοι φαίνεται να έχουν τραυματιστεί με μπουκάλια.

Το επεισόδιο αυτό είναι το τελευταίο σε μια σειρά από βίαιες επιθέσεις στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών.

Νωρίτερα την Κυριακή, εννέα άνθρωποι πυροβολήθηκαν στην πανεπιστημιούπολη Champaign, στο Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις.

Στη Βαλτιμόρη, το Σάββατο, τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι πυροβολήθηκαν, συμπεριλαμβανομένου και ενός τρίχρονου παιδιού. Η αστυνομία πιστεύει ότι τρεις σκοπευτές συμμετείχαν στην επίθεση.

Την Παρασκευή, ο Arcan Cetin πυροβόλησε θανάσιμα με τουφέκι, πέντε ανθρώπους σε ένα εμπορικό κέντρο στο Burlington της Ουάσιγκτον. Συνελήφθη το Σάββατο.

Με πληροφορίες από το  rt.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ