ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΡΧΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΕΙΟ

Στη σκιά των αποχωρήσεων του αντιδημάρχου Αλ. Χατζηκρανιώτη και του δημοτικού συμβούλου Μ. Ρίζου, που ανεξαρτητοποιήθηκαν, πραγματοποιείται σήμερα σε βαρύ κλίμα η συνάντηση των μελών της παράταξης  ΣΥΝ Πολιτεία του δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται σε μία χρονική στιγμή που βρίσκει την παράταξη λαβωμένη και με όσους γνωρίζουν να περιμένουν και νέα ή νέες αποχωρήσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη σημερινή συνάντηση στην οποία έχουν κληθεί πέραν της δημοτικής ομάδας και των εκλεγμένων στα συμβούλια δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και οι υποψήφιοι στις εκλογές του 2014, ο δήμαρχος θα επιχειρήσει τη φυγή προς τα εμπρός προσπαθώντας να αλλάξει ατζέντα συζήτησης και για αυτό το σκοπό αναμένεται να παρουσιαστεί εισήγηση για τον από εδώ και πέρα σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για το επόμενο της θητείας και ενόψει της έναρξης του νέου ΕΣΠΑ και των τομεακών προγραμμάτων.

Παράλληλα όμως ο δήμαρχος αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του και να παρουσιάσει το νέο αντιδήμαρχο που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα κ. Χατζηκρανιώτη.

Πολλοί επισημαίνουν ότι η ανακοίνωση του ονόματος ίσως προκαλέσει νέες τριβές στη δημοτική ομάδα, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πηγές πονοκέφαλο για το δήμαρχο προκαλεί και η πρόθεση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να παραιτηθεί από τη θέση της για προσωπικούς λόγους αν και η ίδια προς το παρόν τουλάχιστον διαψεύδει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. στο Εμμανουήλειο ΠνευματικόΚέντρο και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μετρηθούν οι παρόντες αλλά και οι απόντες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ