ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ

Αποφασισμένοι για την πρώτη νίκη στην έδρα τους εμφανίστηκαν το απόγευμα στη Φιλιππούπολη οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη, οι οποίοι και μετά το «στείρο» 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, παίζοντας με ουσία κατέκτησαν το «τρίποντο» απέναντι στην Αμβρακία με σκορ 2-0.

Με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς η ομάδα της Άρτας δυσκόλεψε στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τους Απολλωνιστές, ενώ στην επανάληψη ο Διβανές έδιωξε το άγχος για τους γηπεδούχους όταν στο 60’ άνοιξε το σκορ, με τον Αγρόδημο που πέρασε ως αλλαγή να «κλειδώνει» το ματς για τον Απόλλωνα γράφοντας το 2-0 στο 79’, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Χαρακτηρίζοντας δίκαιη τη νίκη της ομάδας του και ευχαριστώντας τον κόσμο για την παρουσία του στις κερκίδες του γηπέδου ο προπονητής του Απόλλωνα μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνιση, τονίζοντας πως η δουλειά συνεχίζεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Διβανές, Σουλίδης (77′ Αγρόδημος), Κυριάκος (86′ Γεωργίου), Καμπλιώνης (64′ Καμπέρης), Σαχινίδης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ