ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ Ο Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Την Παρασκευή 23-09-16 ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος  παρευρέθηκε στην Νίκαια όπου παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του 2ου συνεδρίου του , παρουσία του συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Πέτρου Παπαγεωργίου και του γραμματέα της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Κιλελέρ Στέργιου Γούση.

Ο κ.Παπαδόπουλος δήλωσε ότι σκοπός του κρίσιμου συνεδρίου είναι η διαμόρφωση μίας ευρύτερης πολιτικής με κύρια χαρακτηριστικά την κοινωνική γείωση και την συμμετοχή της πολιτών στα κοινά προκειμένου να παίρνουν κι αυτοί μέρος σε σημαντικές διαδικασίες και γενικότερα στην διαμόρφωση πολιτικής.

Επίσης, αναφέρθηκε σε πιο ανοιχτές και ευρείες διαδικασίες όχι μόνο προς την κοινωνία, αλλά και εσωτερικά όσον αφορά στην οργανωτική δομή του κόμματος, έτσι ώστε να είναι εφικτή η αλληλεπίδραση τόσο στην κοινωνική όσο και την κομματική βάση, πράγμα το οποίο είναι απόλυτα αναγκαίο και ζητούμενο για την Αριστερά.

Τέλος, ο βουλευτής άκουσε τους προβληματισμούς των πολιτών και στην πορεία η συζήτηση επεκτάθηκε σε θέματα της επικαιρότητας

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ