ΣΤΟ ΓΝΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ 3 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟ

Παρ’ ολίγον τραγωδία για 10 μετανάστες που σε αναζήτηση καλύτερης τύχης εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας, καθώς ο δουλέμπορος που ανέλαβε την μεταφορά τους στην Αθήνα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα έξω από τη Λάρισα, με αποτέλεσμα να τους εγκαταλείψει προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ο γνωστά το αυτοκίνητο με οδηγό το δουλέμπορο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του στην εθνική οδό Λάρισας-Αθήνας και στο ύψος του ξενοδοχείου «Εντελβάις», με αποτέλεσμα τουλάχιστο 3 μετανάστες να τραυματισθούν.

Ο ασυνείδητος δουλέμπορος εγκατέλειψε τους μετανάστες τραυματισμένους για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες που ακολούθησαν από την αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη των υπολοίπων μεταναστών, ο Έλληνας δουλέμπορος πληρώθηκε 2.000 ευρώ από τον καθένα τους προκειμένου να τους μεταφέρει από τον Έβρο στην Αθήνα, όταν και το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο έξω από τη Λάρισα λόγω του τροχαίου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ