ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΡΧΩΣΗ

«Πρόκειται για μια καθαρά εσωτερική διαδικασία σε επίπεδο δημοτικής ομάδας, με πρόγραμμα και σχεδιασμό που δεν έχει ξαναγίνει εδώ και 30 χρόνια», τόνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, με αφορμή τη χθεσινή σύσκεψη της δημοτικής ομάδας “Συν Πολιτεια” που πραγματοποιήθηκε στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο.

Στον απόηχο των αποχωρήσεων Χατζηκρανιώτη-Ρίζου και σε μια κρίσιμη όσο και άκρως ενδιαφέρουσα για το” αύριο” του Τυρνάβου σύσκεψη ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΝ Πολιτεία και δήμαρχος Τυρνάβου αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω στο paidis.com τα όσα σχεδιάζονται για την επόμενη μέρα, θεωρώντας πως αδικείται από δημοσιεύματα της σελίδας.

«Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα, ωστόσο η τακτική της εμπάθειας δεν βοηθά και φυσικά με αποθαρρύνει», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Σαρχώση.

Κρίμα πάντως και με όλο το σεβασμό ας μας επιτρέψει ο κ. δήμαρχος, αλλά όταν προχωράς σε διαδικασίες «που δεν έχουν ξαναγίνει εδώ και 30 χρόνια», σου δίνεται βήμα να τις επικοινωνήσεις στην πόλη σου, και επιλέγεις να μην το κάνεις, μάλλον αδικείς τον εαυτό σου.

Πάντως για να είμαστε ακριβείς, ευγενέστατος ο δήμαρχος δεν αρνήθηκε μια μελλοντική συνέντευξη μαζί μας, οπότε σύντομα θα επανέλθουμε.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ