Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, διατηρούμε όμως το αναφαίρετο δικαίωμά μας να ακούμε κριτική και να εγείρουμε ενστάσεις, όταν δηλώσεις υπουργών, ή πολύ περισσότερο, σχεδιαζόμενες πολιτικές, αντιβαίνουν στις αρχές και στα πιστεύω μας». Με τα λόγια αυτά σχολίασε, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ,

τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Φίλη, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ξεκαθάρισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουν με απόψεις που οδηγούν σε απαξίωση της εκκλησίας, σε μια χρονική στιγμή όπου είναι απαραίτητη η ομοψυχία των Ελλήνων πολιτών. «Ο ρόλος της εκκλησίας ήταν και παραμένει κυρίαρχος και ιδιαιτέρως σημαντικός και αυτό καλό θα είναι να μην το ξεχνά κανείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπροσθέτως ο κ. Κόκκαλης ζήτησε από τον υπουργό Παιδείας να φέρει προς συζήτηση τις όποιες στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, τις όποιες αλλαγές προγραμματίζει για το μάθημα των Θρησκευτικών, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως όλα όσα έχουν ακουστεί ως σκέψεις και προτάσεις δεν έχουν την στήριξη της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ