Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑΣ…

Viral έχει γίνει μια έκθεση μαθήτριας Δημοτικού για το «πώς πέρασε το καλοκαίρι». Εκτός από την εισαγωγή, στην οποία η μικρή μαθήτρια της Δ’ Δημοτικού περιγράφει σε δύο προτάσεις τις διακοπές της, στην έκθεση αναφέρεται επίσης:

«Ο παππούς μου λέει ότι παλιά περνούσαν καλύτερα γιατί υπήρχε ένας καλός κύριος, ο Αντρέας, που έδινε λεφτά σε όλο τον κόσμο και έτσι όλοι έτρωγαν μπριζόλες. Ενώ σήμερα είναι ένας κακός σύριζας, που τρώει αυτός όλα τα λεφτά και έτσι δεν έχουμε για να τρώμε μπριζόλες και όλα τα παιδάκια θα πεινάνε και θα τρώνε πλιγούρι».

Συνεχίζοντας, η μικρή γράφει: «Εγώ καμιά φορά ρωτάω τη γιαγιά μου πού είναι το ΠΑΣΟΚ; Και η γιαγιά μου κλαίει και μου λέει ότι μπήκε σκουπίδι στο μάτι της, αλλά εγώ ξέρω ότι λέει ψέματα γιατί πάει και ανάβει το καντήλι μπροστά στην φωτογραφία του κυρίου Αντρέα».

Και καταλήγει: «Ο νονός μου, που είναι θείος μου, λέει ότι ο σύριζας είναι σαν ένα ποντίκι με ουρά, αυτιά και δόντια και πρέπει να τον ψεκάσουμε με ποντικοφάρμακο για να ψοφήσει. Ετσι περάσαμε όλοι καλά το καλοκαίρι».

Να σημειωθεί ότι η έκθεση γράφτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου και βαθμολογήθηκε με «Αριστα» από τη δασκάλα.

Το κατά πόσο, βέβαια, είναι αληθινή ή όχι δεν έχει εξακριβωθεί…, αν και η δασκάλα έβαλε 10!!!

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ