ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΟ «ΔΙΧΑΖΕΙ» ΤΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ

Αίσθηση στην κοινωνία των Τρικάλων προκάλεσε είδηση σύμφωνα με την οποία εντοπίστηκε δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της πόλης, κάτω από το άλσος του Προφήτη Ηλία!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το δημοσίευμα αφορά στην 62η Μονάδα Επιστρατεύσεως, η οποία εδώ και μια 4ετία τουλάχιστο παραμένει κλειστή, καθώς με απόφαση του ΥΠΕΘΑ διαλύθηκαν οι στρατιωτικές μονάδες που στεγαζόταν στο συγκεκριμένο χώρο, οπότε και μεταφέρθηκε και η Ταξιαρχία Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων που εισήλθαν στον εγκαταλελειμμένο χώρο προκειμένου να προχωρήσουν σε εργασίες καθαρισμού εντόπισαν το δενδρύλλιο, το οποίο και εκριζώθηκε από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων που ειδοποιήθηκαν άμεσα.

Η αστυνομία προχώρησε στο σχηματισμό δικογραφίας κατ’ αγνώστου, ωστόσο ανέκδοτο φαίνεται πως έχει γίνει το θέμα για την τοπική κοινωνία, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιγράφουν αυτοφυές δενδρύλλιο, ζητώντας η σχετική δικογραφία να περιλάβει τα… πετεινά του ουρανού!

Σημειώνεται πως οι… διαστάσεις που δόθηκαν στο θέμα από γνωστούς υποστηρικτές της Χ.Α στην περιοχή δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους Τρικαλινούς που περιγράφουν «αστεία» υπόθεση με αφορμή και την από 4ετίας εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων που ενόχλησε ορισμένους, οι οποίοι φέρονται να αντιδρούν και στο ενδεχόμενο αξιοποίησης τους από φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ