ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στο ματς της ΑΕΛ ο διαιτητής που είδε οφσάιντ μετά από πλάγιο!

Με χρηματικό πρόστιμο 2.500 ευρώ τιμωρήθηκε σήμερα από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς της περασμένης Κυριακής στο AEL FC ARENA με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Βάσει της έκθεσης του παρατηρητή και στα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, σε συνδυασμό με οπτικοακουστικό υλικό που προσκομίσθηκε στην ΑΕΛ επιβλήθηκε το πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Εξάλλου στα καθαρά αγωνιστικά, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (1/10, 18.15) στη Λειβαδιά, με αντίπαλο τον τοπικό Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ξενοδόχοβ και Ναβάρο, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Μανώλης Μονιάκης, ενώ ο Φατιόν θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΣΑΙΝΤ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΛ!

Ένας γνωστός απ’ τα παλιά, που βρέθηκε στο στόμα ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας σφυρίζοντας οφσάιντ από πλάγιο άουτ θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της ΑΕΛ!

Ο λόγος για τον Τάσο Παπαπέτρου, του Συνδέσμου Αθηνών, που κλήθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση των «βυσσινί» στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς.

Θυμίζουμε πως ο εν λόγω ρέφερι έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν την περίοδο 2011-2012 για το πρωτάθλημα της FL «σφύριξε» το παιχνίδι της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, στο ARENA, βάζοντας φωτιά στο γήπεδο με την ανεκδιήγητη απόφασή του να σφυρίξει παράβαση οφσάιντ από πλάγιο (!), με την επίσης λανθασμένη απόφασή του για αποβολή του τότε επιθετικού της ΑΕΛ Ν. Γκρούμπιεσιτς στο 71’ να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων και την έκρηξη του τότε ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Κ. Πηλαδάκη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ