ΣΤΟΥΣ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ» ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ Ο ΛΙΛΟΛΑΡΙ!

Μόλις 3 ημέρες έμεινε χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα Λάρισας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Ηλίας Λιλολάρι, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται σήμερα από το Φαλανιακό.

Την επιστροφή του παίκτη στη Φαλάνη γνωστοποίησε και επίσημα στους φιλάθλους η διοίκηση του συλλόγου, ενώ σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. Φαλανιακού Φαλάνης στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας ανακοινώνει την μεταγραφή του καταξιωμένου και έμπειρου μεσοαμυντικού Λιλολάρι Ηλία που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ξανά με τα κιτρινόμαυρα και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδα μας. Το Δ.Σ. τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Φαλανιακού και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδας μας».

Θυμίζουμε πως ο Λιλολάρι αποχώρησε μετά από ένα «βελούδινο» διαζύγιο από τον Απόλλωνα Λάρισας μόλις την περασμένη Δευτέρα, με τους Απολλωνιστές να αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους πως «οι αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας και οι στόχοι που έχουν τεθεί, δεν μπορούσαν να βρουν την πλήρη ανταπόκριση -ίσως και δίκαια- από την κυρίως επαγγελματική ενασχόληση του Ηλία», ευχόμενοι τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή!

Ειρήνη Παπουτσή

Φωτο αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ