ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΕΛΗ Η ΜΗ ΤΟΥ ΤΕΕ/ΤΚΔΘ

Το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ ακολουθώντας πιστά την νέα αντίληψη που καθιερώθηκε στο τμήμα τον τελευταίο διάστημα, αποτελώντας στρατηγική επιλογή του προέδρου του τμήματος κ. Τσιώνα Βασίλη αλλά και όλων των μελών της Δ. Ε., για παροχή δωρεάν γνώσης στα μέλη του, υλοποιεί ΝΕΑ εξειδικευμένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα με θέμα το ‘3d printing’

και το ‘Design’, σε συνεργασία με το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Το ΤΕΕ/ΤΚΘ αντιλαμβανόμενο  τη σημερινή δύσκολη κατάσταση για τους νέους μηχανικούς παρέχει τη δυνατότητα να συμμετέχουν και απόφοιτοι πολυτεχνικών σχολών, που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στο ΤΕΕ με απλή επίδειξη του πτυχίου τους.

Τα σεμινάρια  ‘3D Printing’ ξεκινούν τη Δευτέρα 03 Οκτ. 2016 και ώρα 16.00-21.00 στα Τρίκαλα, την Τετάρτη 5/10 στην Καρδίτσα ενώ την Πέμπτη 6/10 στη Λάρισα. Τα σεμινάρια με θέμα το ‘Design’ ξεκινούν τη Δευτέρα 24/10 στα Τρίκαλα, την Τετάρτη 26/10 στην Καρδίτσα και την Πέμπτη 27/10 στη Λάρισα. Κάθε κύκλος σεμιναρίου είναι διάρκειας 15 ωρών και θα υλοποιηθεί συνολικά σε τρείς συναπτές εβδομάδες.

Πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε στο  www.teelar.gr. Επίσης στην ομάδα του τμήματος στο facebook «ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΜ. Κ-Δ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»

Τα σεμινάρια αποτελούν μια προσπάθεια για την συνεχή ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση των μελών του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ και γενικότερα των μηχανικών σε νέα αντικείμενα, που άπτονται της επαγγελματικής τους αρμοδιότητας ανοίγοντας νέους ορίζοντες απασχόλησης. Υπεύθυνος εκπαιδευτής για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων έχει οριστεί ο κ. Ντιντάκης Ιωάννης, Βιομηχανικός Σχεδιαστής, Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ