«ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ» ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ!

Και κάπως έτσι, 50 χρόνια πίσω ο… ευφάνταστος στρατιώτης της Μονάδας Διαβιβάσεων της 1ης Στρατιάς έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του τη γνωστή στο στράτευμα και ως «λούφα» πρότεινε στους ανωτέρους του μια εβδομαδιαία εκπομπή, στον τότε ραδιοσταθμό της ΥΕΝΕΔ.

50 χρόνια αργότερα η μαγική φωνή του Γιάννη Πετρίδη καθήλωνε και πάλι τους Λαρισαίους, σε μια απολαυστική εκδήλωση για χάρη του, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων και… ενορχηστρωτή τον αγαπημένο μουσικό παραγωγό του Δημοτικού Ραδιοφώνου Λάρισας Πάνο Καραΐσκο.

Ροκ, πολιτική, στρατός, κρίση, ραδιόφωνο και πολλή-πολλή μουσική στο ρεπερτόριο του Γιάννη Πετρίδη, που επί δίωρο μίλησε για όλους και για όλα, με το πολυπληθές κοινό να απολαμβάνει κάθε λεπτό της εκδήλωσης.

Δεν είναι και λίγο να έχεις τη μακροβιότερη ραδιοφωνική εκπομπή σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε συγκεκριμένο σταθμό, συνεχώς από το 1975 και ειδικά στο κρατικό ραδιόφωνο μιας χώρας όπου, όπως πολύ εύστοχα και χιουμοριστικά δηλώνει ο ίδιος «όπως όλοι ξέρουμε, κάθε φορά που αλλάζει μια κυβέρνηση αλλάζουν μέχρι και τα πόμολα»!

Ευτυχώς και… ανέγγιχτος ο Γ. Πετρίδης!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ