Ο ΤΡΑΜΠ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΡΝΟ

Τα tweets του Donald Trump νωρίς το πρωί της Παρασκευής για την Alicia Machado, πρώην Μις Υφήλιο που έχει αναδειχθεί από την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, εγείρουν μια σειρά από ερωτήματα, και το πρώτο είναι το εξής: Γιατί ο Trump ήταν ξύπνιος όλη τη νύχτα;

Στις 3:20 π.μ., ο Trump έγραψε, “Κάθε φορά που διαβάζετε μια ιστορία για μένα ή την προεκλογική μου εκστρατεία, και γράφει “πηγές αναφέρουν”, ΜΗ το πιστεύετε. Δεν υπάρχουν πηγές, μόνο κατασκευασμένα ψέματα! ”

Λίγες ώρες αργότερα, σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε στις 05.14 π.μ., έστρεψε την προσοχή του στην Alicia Machado, λέγοντας, “Ουάου, η διεφθαρμένη Χίλαρι εξαπατήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τη χειρότερη Μις Υφήλιο. Η Hillary την παρουσίασε ως «άγγελο» χωρίς να ελέγξει το παρελθόν της, το οποίο είναι τρομερό.”

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Trump έγραψε τη συνέχεια: “Χρησιμοποιώντας την Alicia Machado στο debate ως πρότυπο αρετής απλά δείχνει ότι η διεφθαρμένη Χίλαρι υποφέρει από ΚΑΚΗ ΚΡΙΣΗ! Η Χίλαρι την πάτησε από μια απατεώνισσα.”

Και έντεκα λεπτά αργότερα, στις 5:30 π.μ., ήρθε το τελικό μήνυμα: “Μήπως η διεφθαρμένη Χίλαρι βοηθάει την αηδιαστική (τσεκάρετε την ταινία πορνό και το παρελθόν της) Alicia M να γίνει πολίτης των ΗΠΑ, ώστε να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει στο debate; ”

Ο Trump έχει κάνει πολλά σοκαριστικά πράγματα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, αλλά την Παρασκευή ήταν η πρώτη φορά που ζήτησε από το εκλογικό σώμα να ελέγξει μια ταινία πορνό. Έφταιγε η μελαγχολία, οι καπνοί που έβγαζε, η αϋπνία, ή ο συνδυασμός και των τριών;

newyorker.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ