ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Super League

Πληροφορηθήκαμε από τις επιστολές σας ότι ο ΟΠΑΠ προσφέρει για τη χορηγία του Πρωταθλήματος το ασήμαντο για τα έσοδά του και για την αξία του Πρωταθλήματος της Super League, ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί περίπου σε € 90.000 για κάθε ΠΑΕ.

Επειδή η ΠΑΕ ΑΕΛ αρνείται με το ασήμαντο αυτό ποσό να δεσμεύσει, λόγω της αποκλειστικότητας, το όνομα, την ιστορία της αλλά και τη σημερινή δυναμική της.

Επειδή επ’ ουδενί θα δεχθούμε να διαφημίσουμε τον ΟΠΑΠ είτε στο γήπεδό μας, το οποίο είναι το πιο σύγχρονο αλλά και το ακριβότερο γήπεδο στην Ελλάδα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι είμαστε η μοναδική ΠΑΕ της Super League, η οποία παρά το ότι συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες 6 ΠΑΕ όλων των Ελληνικών Πρωταθλημάτων λόγω των τίτλων της (1 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα) αλλά και των χιλιάδων οπαδών μας.

Επειδή δεν έχουμε χορηγηθεί από τον ΟΠΑΠ στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας μας, είτε σε οιοδήποτε άλλο γεγονός το οποίο είναι ταυτισμένο με τη λειτουργία μας.

Επειδή κ. Πρόεδρε δεν έχετε κάνει μέχρι σήμερα τίποτα ώστε να υποχρεωθεί ο ΟΠΑΠ να επιχορηγήσει την ΑΕΛ με το ποσό που χορηγεί ασήμαντης δυναμικότητος ανταγωνίστριές μας.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΔΗΛΟΥΜΕ ότι δεν δεχόμαστε τη χορηγία των € 90.000 από τον ΟΠΑΠ και δεν πρόκειται να τον διαφημίσουμε και σας προσκαλούμε με δική σας πρωτοβουλία να εξαναγκάσετε τον ΟΠΑΠ να λειτουργήσει νόμιμα και με αξιοκρατικά αλλά και νομικά κριτήρια και να διαφημιστεί με οποιοδήποτε προϊόν στη φανέλα μας.

ΑΛΛΩΣ σας δηλούμε ότι θα εξετάσουμε εκ νέου τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθούμε στην απουσία της προεδρίας σας από την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία σκοπίμως αποβλέπουν στην οικονομική εξόντωση της εταιρίας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ