ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ Γ. ΜΠΛΙΑΤΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και επισκεπτών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Γεωργίας Μπλιάτσου με τίτλο «Πρόσωπα της Λάρισας».

ektesi2Η έκθεση αποτελεί εμπνευσμένη πρωτοβουλία της Γ. Μπλιάτσου και πρωτότυπη παραγωγή της Δ.Π.Λ.-Μ.Γ.Ι. Κατσίγρα. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά παρουσιάζονται 48 σημαίνουσες προσωπικότητες της καλλιτεχνικής και πνευματικής ζωή της πόλης μας. Πρόκειται για πορτρέτα ανθρώπων που έχουν ως κοινό τόπο τη Λάρισα και αποτελούν κομμάτι του πολιτιστικού δυναμικού της. Το σύνολο των έργων συνιστά ένα σπάνιο ‘εικαστικό ημερολόγιο’, ένα αποτέλεσμα συναντήσεων, διαλόγων και στοχασμών της καλλιτέχνη με τα 48 πρόσωπα της Λάρισας.

Η βραδιά των εγκαινίων πλαισιώθηκε με μουσικές και τραγούδια από τους λιλιπούτειους μαθητές του μουσικού εργαστηρίου «Νότες-με-Χρώμα».

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων ΘΕΣ-γάλα, Lariplast, Campus ΑΕΒΕ και του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

ektesi3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ