ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της Αστυνομίας, είχε  ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ κ. Χρήστος  Καπετάνος και κλιμάκιο της Νομαρχιακής Οργάνωσης στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λάρισας. 

Οι συναντήσεις  είχαν ενημερωτικό χαρακτήρα, σχετικά τόσο με τα ζητήματα Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας του νομού όσο και με τα υπηρεσιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία στο Νομό μας.

Ο κ. Καπετάνος και το κλιμάκιο της ΝΟΔΕ, αρχικά συναντήθηκαν με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και τον Πρόεδρο κ.Αθανάσιο Νταβούρα, καθώς και το Δ.Σ. των  Ανώτατων Αξιωματικών Λάρισας και τον Πρόεδρο κ. Αγάπιο Χαρακόπουλο .

Οι εκπρόσωποι των ενώσεων, ενημέρωσαν το κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. για όλα τα τρέχοντα αλλά και διαχρονικά προβλήματα του κλάδου, θίγοντας ιδιαίτερα τόσο το ζήτημα της πρόσφατης αναδιάταξης, όσο και το μισθολογικό ζήτημα των αστυνομικών.

Κατόπιν, ο κ. Καπετάνος και το κλιμάκιο της ΝΟΔΕ είχαν συνάντηση με τον Αστυνομικό Δ/.ντη Λάρισας κ. Γ. Αγάκο όπου ενημερώθηκαν για τα ζητήματα τάξης και ασφάλειας του Νομού.

Η σειρά επαφών ολοκληρώθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντη Θεσσαλίας, υποστράτηγο κ.Δ. Κοτσιάφτη, όπου συζητήθηκαν αναλυτικά τα ζητήματα τόσο των ένστολων, όσο και των πολιτών, τόσο στη Λάρισα όσο κ σε όλη τη Θεσσαλία.

Η σειρά αυτή των  συναντήσεων υπήρξε ιδιαίτερα αποτελεσματική και παραγωγική, σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας, με δημιουργικό διάλογο και καταγραφή όλων των απόψεων και ζητημάτων.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού της ΝΟ.Δ.Ε. Χαρίλαος Τσιλιάκος, καθόσον και ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε., κ. Βασίλης Βράκας.

Οι αλλαγές με την δήθεν <<αναδιάταξη>> που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΣΑ-ΑΝΕΛ, ωθούμενη από την ιδεοληψία της στα σώματα ασφαλείας, ουσιαστικά θα οδηγήσουν σε πλήρη απορρύθμιση την Ελληνική Αστυνομία, δημιουργώντας από τη μία κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες, από την άλλη υποβαθμίζοντας περαιτέρω το επαγγελματικό περιβάλλον των ενστόλων.

Η Νέα Δημοκρατία, έχει ξεκαθαρίσει στους ένστολούς μας και δια του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι κατανοεί πλήρως τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, δηλώνοντας απερίφραστα ότι θα σταθεί δίπλα τους με κάθε πρόσφορο μέσο.

Άλλωστε η Νέα Δημοκρατία  διαχρονικά στηρίζει και εμπιστεύεται το σύνολο των Σωμάτων Ασφαλείας, σεβόμενοι απόλυτα το θεσμικό τους ρόλο, στα πλαίσια της προστασίας των πολιτών και της προάσπισης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας των πολιτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ