ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ! (ΦΩΤΟ)

Με τον ύμνο της ΑΕΛ να δονεί την ατμόσφαιρα, το κύπελλο του πρωταθλητή σε περίοπτη θέση και ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία και νέες επιτυχίες πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα σε καφέ της Λάρισας η εκδήλωση-παρουσίαση της φανέλας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με κεντρική παρουσιάστρια την αθλήτρια σκοποβολής και συγγραφέα Άννα Κορτέση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕυχαριστώντας όλους τους χορηγούς που στήριξαν και στηρίζουν το σύλλογο, αλλά και τις αθλήτριες που πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα, ο γραμματέας της Γ. Νάκας αναφέρθηκε στις δύο σερί ανόδους των «βυσσινί» καθώς και στη χρονιά ορόσημο που σηματοδοτεί την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Τέλος παίρνοντας το λόγο και σε σύντομο χαιρετισμό του ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων Μιχάλης Αναστασίου μεταφέροντας τις ευχές του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη τόνισε πως ο δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια, καλώντας όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν από την κερκίδα τα κορίτσια της ΑΕΛ.

Η «βυσσινί» εκδήλωση έκλεισε σε ενθουσιώδες κλίμα με την παρουσίαση της φανέλας από τις αρχηγούς της ΑΕΛ καθώς και των νέων χορηγών της ομάδας.

Ειρήνη Παπουτσή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ