“FATTO ΣΤΟ ΧΕΡΙ”: ΟΤΑΝ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΤΑ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ!

Μας συστήθηκε μόλις πριν 3 χρόνια, αφού το Νοέμβριο θα σβήσει τα κεράκια του και με τη φαντασία, το μεράκι και την όρεξη των ιδιοκτητών του κέρδισε τους καλοφαγάδες Λαρισαίους και μας άνοιξε για τα καλά την όρεξη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜα καλά πανσέτα στη σούβλα και διανομή μέχρι τις 3 το πρωί, χέρι-χέρι με… καλλιτεχνικές ανησυχίες; Ποιος αλήθεια το σκέφτηκε και το κυριότερο ποιος θα το επιχειρούσε και μάλιστα σε περίοδο κρίσης, γνωρίζοντας τελικά την επιτυχία;

Κυρίες και κύριοι η ιδιοκτήτρια του “fatto στο χέρι” Κωνσταντίνα Ρουσιαμάνη σας συστήνει το καμάρι της, μέσα από το paidis.com!

Φτάνοντας στην αρχή της Πατρόκλου εντύπωση σου προκαλεί το πολύβουο, όσο και ετερόκλητο πλήθος, που γεμίζει τα τραπεζάκια του μαγαζιού, με αρκετούς να περιμένουν όρθιοι για να πάρουν στο χέρι την παραγγελία τους. Σχετικά νωρίς ακόμη, γύρω στις 11 το βράδυ, και οι πεινασμένοι πολλοί. Πιτσιρικάδες, μεγαλύτεροι μα και οικογένειες δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους για τις νοστιμιές του καταστήματος και τα κάρβουνα μαζί και οι παραγγελίες έχουν πάρει από ώρα φωτιά!

Πάνω από τις ψησταριές την προσοχή τραβάει η μεγάλη σούβλα με την πανσέτα, την ώρα που οι πελάτες συνεχίζουν απτόητοι, μπιφτέκια, λουκάνικα, κοτόπουλο, σουβλάκια, μα και ποικιλία από ψωμάκια, πίτες και τορτίγιας αναλόγως τα γούστα και τη φαντασία του καθενός «βομβαρδίζουν» κυριολεκτικά τα αυτιά μα και τη μύτη μας!

Η πανσέτα στη σούβλα, μια απίστευτη πατέντα που ήρθε να πάρει τα σκήπτρα από τον παραδοσιακό γύρο έχει την τιμητική της.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Πρόκειται για το… στοίχημά μας!», δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της η ιδιοκτήτρια του “fatto στο χέρι” Κωνσταντίνα Ρουσιαμάνη, την ώρα που ο φωτογραφικός φακός «παίζει» με τη λαχταριστή ιδέα που «γυρίζει» πάνω από τα κάρβουνα, αλλά και με το απίστευτα κεφάτο προσωπικό του καταστήματος.

Ωραίο κλίμα, σκέφτομαι την ώρα που τα χέρια των παιδιών του “fatto στο χέρι” δουλεύουν με απίστευτους ρυθμούς, ενώ τα πειράγματα μεταξύ τους αλλά και με τους πελάτες τους δίνουν και παίρνουν.

«Τώρα είναι ακόμη νωρίς, να δεις τι γίνεται εκεί κοντά στις 3 μετά τα μεσάνυχτα, όταν πλησιάζει η ώρα να σταματήσουν οι τηλεφωνικές και online παραγγελίες και η διανομή», θα μας πει γελώντας η Κωνσταντίνα, περιγράφοντας άλλη μια καινοτομία του μαγαζιού, που υποστηρίχτηκε θερμά από τον κόσμο.

«Μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι σήμερα. Η αγάπη και η αναγνώριση της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από 3 περίπου χρόνια μέσω προγράμματος για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, παρά τις δυσκολίες της εποχής», συνεχίζει η Κωνσταντίνα Ρουσιαμάνη, ενώ μοιραία η κουβέντα μας έρχεται στην περίφημη πανσέτα στη σούβλα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Αρχικά να σου πω πως το μαγαζί στήθηκε με βάση τα θέλω μας, τι θα θέλαμε ως καταναλωτές από ένα τέτοιο κατάστημα και δεν το βρίσκαμε! Εκεί εστιάσαμε και αποδείχτηκε πως δεν είχαμε άδικο. Ποιότητα, γεύση, επιλογές μα και φαντασία και πολύ ψάξιμο πάνω στο φαγητό έδωσε την πετυχημένη συνταγή μα και την απάντηση στις γαστριμαργικές… ανησυχίες, με το αποτέλεσμα να μας δικαιώνει απόλυτα. Όσο για την πανσέτα στη σούβλα, πρόκειται για ιδέα του συζύγου μου του Χρήστου, το φτιάξαμε στο σπίτι μας, άρεσε σε μας και τα παιδιά μας, το προσφέραμε στους φίλους μας και τώρα πια και σε ολόκληρη την πόλη!», θα μας πει γελώντας περήφανα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣύζυγος, μητέρα δύο παιδιών και πετυχημένη επιχειρηματίας η Κωνσταντίνα, ξετυλίγει το σκεπτικό της με αισιοδοξία αλλά και προβληματισμό, «η κρίση μας επηρέασε όπως όλους, ωστόσο διατηρώντας την ποιότητά μας και κρατώντας τις τιμές μας ο κόσμος το αναγνώρισε, μας στήριξε και κρατάει πάντα ζωντανό το όνειρο», θα πει, εκφράζοντας και την αγωνία της για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό για την ιδέα μας, ενώ σιγά-σιγά προχωράμε για την κατοχύρωση της ευρεσιτεχνίας της πανσέτας στη σούβλα, που όπως όλα δείχνουν ανοίγει δρόμους ως εξαιρετική επιχειρηματική προοπτική», υποστηρίζει με θέρμη, ενώ μας αποκαλύπτει τα σχέδια της για το μέλλον.

«Προχωράμε σαν το φαγητό που προσφέρουμε, γρήγορα αλλά όχι βιαστικά και τσαπατσούλικα. Το μαγαζί δέχεται ήδη online παραγγελίες, ενώ στον άμεσο σχεδιασμό μας είναι η δημιουργία δική μας online σύνδεσης προκειμένου οι προσφορές να δίνονται πλέον απευθείας στον πελάτη», τονίζει η κ. Ρουσιαμάνη, αναφερόμενη για πολλοστή φορά στη στήριξη του κόσμου.

«Να το βλέπεις το παλικάρι, 3 χρόνια τώρα έρχεται στο μαγαζί», μας γνωρίζει το νεαρό, την ώρα που χαιρετά τους περισσότερους με τα μικρά τους ονόματα!

Και η ονομασία σας πως προέκυψε τη ρωτάω, ενώ το μάτι μου σταματά σε καλλιτεχνικές τοιχογραφίες με το λογότυπο που κοσμούν τους τοίχους του μαγαζιού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Α, εδώ έβαλε ψυχή ο γνωστός εικαστικός Θοδωρής Ξιντάρας. Ψάχναμε κάτι με τη λέξη “φάτο, φαγητό” και φυσικά στο χέρι. Κάπως έτσι και με ψάξιμο, πολλές ιδέες και απίστευτο γέλιο ήρθε και το “fatto στο χέρι” αφού η ιταλική λέξη που χρησιμοποιήσαμε σημαίνει φτιάχνεται, δίνοντας το στίγμα της δουλειάς μας, ενώ ο φίλος μας Θ. Ξιντάρας επιμελήθηκε το λογότυπό μας, μα και τις τοιχογραφίες του καταστήματος», συμπληρώνει η κ. Ρουσιαμάνη, ενώ ήδη προχωρά και στο σχεδιασμό της γιορτής για τα 3χρονα του καταστήματος.

«Γενέθλια και απόκριες είναι το καλύτερό μας. Φέτος σκεφτόμαστε πάρτι με γνωστούς dj της Λάρισας, μουσική και χορό και φυσικά κερασμένη πανσέτα και ποτό για όλους αλλά και…, ας αφήσουμε και κάποια για έκπληξη», μου κλείνει με νόημα το μάτι!

Με θερμές ευχαριστίες για τον κόσμο, μα και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το προσωπικό του καταστήματός της μας αποχαιρέτησε η Κωνσταντίνα και φυσικά με κέρασμα πανσέτας στη σούβλα!

«Θεό» την έκανα να μου αποκαλύψει τι βάζει στη σως, αδύνατον, «μυστικά του επαγγέλματος» βλέπετε. Από τον πλούσιο κατάλογο δοκιμάστε τα όλα, επωφεληθείτε των προσφορών και αν την «ψήσετε» να σας πει λύστε μου και την απορία!!!

Ειρήνη Παπουτσή

Info: fatto στο χέρι

Δ/ νση: Πατρόκλου 5, Λάρισα

Τηλέφωνα παραγγελιών: 2410 250029 και w-up 6978 527025

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ