ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την Παρασκευή θα εμφανιστούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο ΡΟΜΑ από τον οικισμό του Τυρνάβου που κατηγορούνται για απαγωγή ανήλικου κοριτσιού και οι οποίοι ζήτησαν και πήραν σήμερα τη σχετική προθεσμία. Το ζευγάρι των ΡΟΜΑ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αρνούνται την κατηγορία της απαγωγής και επιμένουν ότι τη μικρή που ζούσε μαζί τους,

και τους την παρέδωσε η μητέρα της που όπως ισχυρίζονται είναι βουλγαρικής καταγωγής. Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στην υπόθεση είναι θέμα ωρών ο εντοπισμός και η προσαγωγή της μητέρας για να δώσει διευκρινίσεις για την υπόθεση.

Σημαντικό σημείο στην υπόθεση είναι η χρονική στιγμή που παρέδωσε η βιολογική μητέρα το παιδί στο ζευγάρι των ΡΟΜΑ αν πράγματι ισχύουν τα όσα αναφέρει το ζευγάρι.

ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΛ Η 6ΧΡΟΝΗ

Εν τω μεταξύ στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας βρίσκεται από χθες η 6χρονη μικρή που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο πλαίσιο επιχείρησης στον οικισμό Ρομά στον Τύρναβο, ξυπνώντας μνήμες από την υπόθεση των Φαρσάλων και τη μικρή Μαρία.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του αν και στρεσαρισμένο λόγω της περιπέτειάς του αλλά και του άγνωστου περιβάλλοντος στο οποίο βρέθηκε, ενώ σιγά-σιγά αρχίζει να επικοινωνεί μαζί τους με νοήματα.

Πάντως άγνωστο παραμένει από ποια ακριβώς ηλικία βρέθηκε στη χώρα μας, καθώς δεν έδειξε να γνωρίζει και κάποια ξένη γλώσσα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ