ΑΡΧΙΣΑΝ (ΠΑΛΙ) ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;

Από το δόξα το Θεό στο βόηθα Παναγιά το πάνε ορισμένοι στην ΑΕΛ, καθώς τη… νηνεμία των προηγούμενων ημερών που οδήγησε σε νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, ήρθε να διαδεχθεί η γκρίνια και τα σενάρια μετά το ματς της Λιβαδειάς!

Στο χορό όλοι, από το μεγαλομέτοχο που για μια ακόμη φορά δεν απέφυγε τις δηλώσεις, μέχρι τους παραγωγούς του «βυσσινί» ραδιοφώνου και φυσικά τους φιλάθλους.

Αιτία η ανάρτηση ιδιοκτήτη καφέ (!) που συνοδεύτηκε από φωτογραφία του με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Μ. Μαρουκάκη και τα περί αποχώρησης έδωσαν και πήραν!

Περιττό να επισημάνουμε πως ό,τι συμβαίνει στις προπονήσεις και τα αποδυτήρια καλό είναι να μένει και εκεί, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με προσωπική του αυτή τη φορά ανάρτηση βάζει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως ως επαγγελματίας θα τιμήσει το συμβόλαιό του.

“Θα τηρήσω κανονικά το συμβόλαιό μου μέχρι το Δεκέμβρη και μετά συζητάμε”, η ανάρτηση του Κρητικού, με τη φωτογραφία του με το κύπελλο του πρωταθλήματος και την επισήμανση «… απλά να μην ξεχνάμε», πιθανότατα να περιγράφει τα όσα δεν έγραψε!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ