ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ “ΒΟΜΒΑ” Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ

Δήλωση με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να παραιτηθεί από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε σήμερα το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο δήμο Τυρνάβου και πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ Ανδρέας Ντάμτσιος.

Με την απόφασή του αυτή ο κ. Ντάμτσιος εκφράζει τη διαφωνία του για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, για την υλοποίηση όλων των μνημονιακών επιταγών χωρίς τη λήψη μέτρων ανακούφισης της κοινωνίας, για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας με την ένταξη στο υπερταμείο της ενέργειας και του νερού, αλλά και λόγω των ουσιαστικών αλλαγών στην πολιτική δικονομία με τις κατασχέσεις εξπρές, το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων κ.λπ. .

Εκείνο όμως που εξόργισε τον κ. Ντάμτσιο και ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συμπεριφορά της βουλευτή Λάρισας Αννας Βαγενά στην τελευταία συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όταν ισχυριζόμενη ότι ζούμε σε μία πτωχευμένη και ξεπουλημένη χώρα κάλεσε τους αγρότες να πάψουν να ζητούν χρήματα.

Παράλληλα ο κ. Ντάμτσιος υπογραμμίζει ότι η απόφασή του αυτή θα έχει και αντίκτυπο στη συμπεριφορά του στις συνεδριάσεις του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου, όπου θα φέρνει προς συζήτηση πολλά από τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τη χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία αλλά και θα εκτιμά τη στάση του ανάλογα με τις πολιτικές του εκτιμήσεις στις συζητήσεις των διαφόρων θεμάτων.

Αναλυτικά ο κ. Ντάμτσιος στη δήλωσή του αναφέρει:

«Η πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με όσα υποστήριζε το κόμμα προεκλογικά και με έφερε στις τάξεις του, είναι αυτή που με αναγκάζει να δηλώσω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος.

Δεν μπορώ να δεχθώ την υλοποίηση μιας εξοντωτικής οικονομικής πολιτικής πλήρως ταυτισμένης με τις επιλογές των δυναστών δανειστών μας.

Δεν μπορώ να ανεχθώ το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την αρπαγή της περιουσίας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Κυρίως όμως δεν μπορώ να ανεχθώ συμπεριφορές όπως η τελευταία της βουλευτή Αννας Βαγενά απέναντι στους εξαθλιωμένους αγρότες της περιοχής μας.

Θέλω να δηλώσω ότι επειδή οι πολίτες του δήμου με έστειλαν στο δ.σ. του δήμου Τυρνάβου και επειδή θεωρώ ότι πρέπει να τους υπηρετώ προασπίζοντας τα συμφέροντά τους και επειδή πιστεύω πως ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου δεν είναι απλά να ελέγχει τα προβλήματα της καθημερινότητας, λόγω της αλλαγής των απαιτήσεων των καιρών θα θίγω συχνά – πυκνά ζητήματα που άπτονται της κεντρικής πολιτικής σκηνής ζητώντας από το δημοτικό συμβούλιο να πάρει θέση επ’ αυτών.

Τέλος δηλώνω ότι παραμένω προσηλωμένος στην προσπάθεια που ξεκίνησα για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας και την εξυγίανση της ΔΕΣΠΤΑ επειδή πιστεύω ότι τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής αυτή η επιχείρηση πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί.

Σύμμαχός στην προσπάθεια αυτή είναι οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του σωματείου τους οι οποίοι με την αφοσιώσή τους την εργατικότητά τους και τις άριστες υπηρεσίες που παρέχουν συμβάλουν τα μέγιστα στη βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης τα τελευταία 2 χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ