ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ EPSILON ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Με αναστολή των live εκπομπών απειλούν οι εργαζόμενοι του Epsilon που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες, σε επιστολή τους, την οποία απέστειλαν με email στη διοίκηση του σταθμού.
Την επιστολή υπογράφουν εκ μέρους των ομάδων τους οι αρχισυντάκτες όλων των εκπομπών εκτός από εκείνες της Τατιάνας Στεφανίδου, του Νίκου Ευαγγελάτου και της Αννίτας Πάνια.

Χαστούκι στον Μένιο Φουρθιώτη, διευθυντικό στέλεχος του Epsilon, καθώς την επιστολή υπογράφουν και οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι της εκπομπής Αποκαλυπτικά.

Στο κείμενο περιγράφεται η δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι δημοσιογράφοι του σταθμού λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

«Σας γνωστοποιούμε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι μας οφείλονται δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και, όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον αφού δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι…

Στις περισσότερες εκπομπές αφαιρέθηκαν βάρδιες μοντάζ καθιστώντας αδύνατον να διεκπεραιώνεται η δουλειά μας στην ώρα της, ενώ πολλά “κλεισμένα” γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται, καθώς τα οχήματα δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και δεν βρίσκεται καμία λύση από κανέναν» αναφέρονται μεταξύ άλλων.

Οι συντελεστές των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ να στα πω», «Έτοιμο το πρωινό», «La biri biri», «Τώρα ό,τι συμβαίνει», «Αποκαλυπτικά» και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ζητούν από τη διοίκηση την «άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και ζητούμε συνάντηση μαζί σας με σκοπό να λυθούν τα λειτουργικά προβλήματα».

«Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση από την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, να μην μπορούμε να “βγάλουμε” τις εκπομπές μας στον αέρα» τονίζουν οι εργαζόμενοι.

Όπως είπαν στο star.gr δημοσιογράφοι από δύο διαφορετικές εκπομπές του Epsilon, η κατάσταση είναι τόσο δραματική, που δεν μπορούν να μεταβούν σε ρεπορτάζ ή συνεντεύξεις, ενώ αντιμετωπίζουν και προβλήματα στην καθημερινότητά τους όντες απλήρωτοι. «Από σήμερα μας ακυρώνουν το ένα θέμα πίσω από το άλλο», επεσήμαναν χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως η αναστολή των εκπομπών δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα.

newsone.gr